Ova poznata voditeljka je rođaka Ognjena Amidžića: Zahvaljujući njoj sam došao na televiziju!

14.04.2023

09:17

0

Godinama su zajedno vodili jedan od najgledanijih rijalitija u Srbiji

Ova poznata voditeljka je rođaka Ognjena Amidžića: Zahvaljujući njoj sam došao na televiziju!
Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditelj Ognjen Amidžić poslednjih dana našao se u medijskoj žiži nakon što ga je ekipa 24sedam uhvatila na jednoj prestoničkoj benzinskoj pumpi sa novom devojkom, Minom Naumović, koja je od njega mlađa 17 godina i sa kojom sarađuje na kultnoj emisiji koju vidi dugi niz godina.

Amidžić nije krio da je godinu dana nakon razvoda od Danijele Dimitrovske ponovo zaljubljen, ali nije želeo da otkriva detalje iz veze sa mlađom voditeljkom, koja u okviru njegove emisije ima segment "Pazi Mina".

Poznato je sa je i Ognjenov pokojni otac bio čuveni novinar, koji je svojevremeno nastradao na radnom mestu, međutim, osim njega u porodici Ognjena Amidžića postoji još jedno, dobro poznato TV lice.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ognjen Amidžić

Reč je o voditeljki Aleksandri Jeftanović, koju je široki auditorijum zavoleo kroz mnoštvo televizijskih formata koje je vodila, od čuvenog "City Cluba", "5 do 12", a zajedno sa rođakom Ognjenom radila je rijaliti šou "Farma".

Oboje su poreklom iz Šapca, a iako su ih godinama zajedno gledali na malim ekranima, malo ko zna da su u krvnom srodstvu, što je Amidžić tek nedavno objasnio i priznao da mu je upravo ona pomogla u televizijskoj karijeri.

- Moja prababa je Jeftanović. Aleksandra i ja vodimo poreklo iz istog mesta. Znamo se godinama i rođaci smo. Nisam je dugo video, ali se često čujemo - otkrio je Amidžić jednom prilikom, dodajući da mu je ona pomogla da dobije posao na "Pinku".

- Zahvaljujući njoj sam došao na televiziju na kojoj sada radim, jer je ona znala za neke moje ideje - kaže Ognjen.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandra Jeftanović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike