Biljana Obradović o susretima s Ivanom Tramp na Azurnoj obali: Otkrila i o čemu su razgovarale!

15.07.2022

19:49

0

Od nekadašnje supruge bivšeg predsednika Amerike se oprostila i uz jedan stari snimak

Biljana Obradović o susretima s Ivanom Tramp na Azurnoj obali: Otkrila i o čemu su razgovarale!
Biljana Obradović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ubrzo nakon što se pročulo da je Ivana Tramp preminula, Biljana Obradović se oprostila od čuvene poslovne žene i bivše manekenke objavivši na Instagramu stari snimak, iz perioda kada je sa njom uradila jedan prilog.

- Za 25 godina televizijske karijere, razgovarala sam sa nebrojeno holivudskih zvezda i ličnosti sa svetske scene. Jedna od njih je, voleli je ili ne, bila i Ivana Tramp, prva supruga bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa. Ivana je uvek bila žena koja intrigira i koja je punila novinske stupce - poručila je ona, pa pobrala i brojne preglede OVIM potezom.

Podsetimo, Obradovićeva je dobro poznata kao neko ko je bio u prilici da proćaska sa i više od 700 svetski poznatih ličnosti. Prisećajući se susreta s prvom gospođom Tramp, međutim, objasnila je kako će je pamtiti kao ženu koju su svi naprosto morali da poštuju.

„Sretale smo se više puta"

- Ivana je uvek u „šoubiz" svetu, posebno u tom periodu kada nisu postojale društvene mreže. Bila neko ko je intrigirao, ali i postavljao standarde lepote. Bez obzira što se razvela od Trampa 1991. godine, ona je i dalje sa velikim poštovanjem bila gospođa Tramp. Voleli je ili ne, osporavali ili ne, ona je žena sa prirodnom harizmom i gospodstvenim stavom - počela je svoju priču ona, pa za „Hype" dodala:

- Srele smo se vise puta na velikim prijemima na Azurnoj obali, s tim što sam sa njom za televiziju razgovarala pre desetak godina tokom izbora za „Miss Fashion TV". Ivana je bila član žirija i uvek je znala da prepozna to nešto u devojci. Pristala je odmah na razgovor, jer čim sam se ja kao novinar našla tu, onda sam tu sa razlogom, tako svet tamo funkcioniše. Bila je ljubazna, ali uvek prirodno samouverena sa stavom koji morate da poštujete. Rekla bih da su njeni saveti nešto što može da uvek posluži kao univerzalno pravilo u svetu mode, lepote i poslovanja. Uostalom, ona je najduže bila gospođa Tramp.

Ivana Tramp AP/Michael Zorn
 

Ivana Tramp je preminula u 73. godini, saopštila je porodica. Bila je Donaldova prva supruga i zajedno su dobili troje dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike