Bivši verenik Paris Hilton prekinuo tišinu! Evo zašto su u stvari raskinuli: Još joj se nisam izvinio!

10.12.2023

07:58

0

Otad, prošlo je već pet godina

Bivši verenik Paris Hilton prekinuo tišinu! Evo zašto su u stvari raskinuli: Još joj se nisam izvinio!
Paris Hilton i Kris Zilka - Copyright Profimedia

Dok je Paris Hilton ovih dana u fokusu zbog dolaska njene druge bebe, ćerke London, na svet, nekadašnji verenik bogatašice Kris Zilka privukao je ogromnu pažnju pošto je progovorio javno - o njihovom raskidu iz 2018. godine. On je usledio nakon što je glumac „osetio da treba da se odrekne nečega bez čega ne može da živi". 

Ipak, nju uopšte ne krivi za krah njihove ljubavi, već sebe. Takođe, napominje, nikada joj se zbog svega što je bilo nije izvinio. 

U to vreme, naime, on je svoj posao stavio po strani „za njih, ne bi li uspeli", ali je prilično brzo shvatio da ne može tako zauvek. Veridba je propala kroz oko 10 meseci. 

- ...Očigledno sam je bio stavio na prvo mesto i ne kajem se, nimalo - naglaso je u „Ned's Declassified Podcast Survival Guide-u" on, čija se tadašnja izabranica potom udala za Kartera Reuma 2021, te dobila uz pomoć surogata najpre sina Reuma, a onda i naslednicu London. 

Paris Hilton i Kris Zilka, Profimedia
 

- Nikad joj se nisam izvinio za to što nisam bio zahvalan na svemu što mi je pružila. Bilo nam je divno - dodao je onda Zilka, koji je posle ove romanse potpisao ugovor o poverljivosti, ali ga to mnogo i ne opterećuje jer „svakako nema ništa loše da kaže" na tu temu. 

Sa druge strane, Paris je svojevremeno govoreći o njihovom rastanku kazala kako je to bila „najbolja odluka koju je donela". 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike