Paris Hilton i Kristina Agilera se provodile sa prinčevima Vilijamom i Harijem: Bila je to jedna zabavna noć!

01.12.2023

07:45

0

Ranije su ih povezivali

Paris Hilton i Kristina Agilera se provodile sa prinčevima Vilijamom i Harijem: Bila je to jedna zabavna noć!
Copyright Profimedia

Paris Hilton se pre dve godine udala i dobila sina i time započela miran porodičan život. Ipak, poznato je da je bogata naslednica bila "kraljica noćnih provoda", a paparaco slike sa ludih žurki na kojima je bila se godinama šire svetom. 

Na jednoj od njih društvo su joj pravili prinčevi Vilijam i Hari, a tu je bila i njena prijateljica Kristina Agilera. 

Profimedia
 

- Bili su zaista fini. Družili smo se u Londonu. Bilo je to u Park Lejn Hiltonu, nekada su imali mali bar na prizemlju. Proveli smo jedno zabavno veče. Bila sam tu ja, Kristina Agilera i još mnogo ljudi. Bila je to zabavna noć - rekla je Paris u emisiji kod Endija Koena. 

Podsetimo, Paris je ranije govorila o poznanstvu sa Harijem, a pre desetak godina se nagađalo da bi mogla postati i njegova devojka. Iako je priznala da su joj Britanci simpatični, Paris je tada istakla da nikada to ne bi uradila iz poštovanja prema njegovoj tadašnjoj devojci. 

Prethodne godine je poput Harija izdala memoare, a tada je otkrila da je pročila Harijeve i pogledala dokumentarac koji je snimio sa suprugom Megan. 

- Pročitala sam je i gledala sam seriju i mislim da je prošao kroz toliko toga... Ne mogu da zamislim da jednostavno izgubim mamu. Princeza Dajana je uvek bila jedan od mojih idola - rekla je ona, pa dodala: 

- Prosto mi se srce slama što su morali da prođu kroz to i znam kako je sa medijima. Može biti tako teško kada oni neprestano upadaju u vaše živote, a on taj problem ima ceo život.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike