"Takva su vremena bila": Posle Ace Lukasa samo je on imao hrabrosti da peva na čuvenom splavu (FOTO)

08.12.2023

20:47

0

Postoji i anegdota

"Takva su vremena bila": Posle Ace Lukasa samo je on imao hrabrosti da peva na čuvenom splavu (FOTO)
Copyright Hype Production

Devedesetih godina jedno od najpopularnijih mesta za izlazak u Beogradu bio je čuveni splav "Lukas", na kome je nastupao Aleksandar Vuksanović i kasnije po njemu dobio nadimak Aca Lukas. 

Jasno je da su se tada tamo okupljali pripadnici džet-seta, ali i momci sa "druge strane zakona", pa nije uvek bilo prijatno nastupati ovde. Međutim, Aci je bila potrebna adekvatna zamena, a to je bio Marko Bulat. 

I sam Aca je tada izjavio da "jedino on ima čuku da posle njega peva na tom splavu".

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Da, samo što je upotrebio drugi izraz za to. Nisam se mnogo obazirao, jeste to rekao, Aca je gledao to moje napredovanje i pohvalio me. Ima anegdota, jer sam tada bio ultra kratko ošišan, pa me zvao Dobrivoje Topalović. To nisam nikada ispričao, ali tako me prozvao zbog frizure. Takva su vremena bila - rekao je Marko za Kurir

Podsetimo, Bulat je ranije pričao o neprijatnostima koje je doživeo na nastupima za vreme devedesetih godina, a nekad je i strepeo za svoj život. 

- Pevam na Lukasu i neki momak ulazi i drži mantil preko ruke. Ja tada vidim dva čoveka koji ispod stola repetiraju pištolje. On ne zna da mu je ugožen život, a ova dvojca ne znaju da li je ispod njegovog mantila kratež, škorpion ili nešto drugo - rekao je jednom prilikom za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike