"Umrećeš u 86. godini!" Ove domaće zvezde su išle kod vračara, a o nekima od njih kruže jezivi navodi!

23.10.2023

16:38

1

Oni su se našli u nesvakidašnjim situacijama

"Umrećeš u 86. godini!" Ove domaće zvezde su išle kod vračara, a o nekima od njih kruže jezivi navodi!
Saša Popović, Lepa Brena, Zlata Petrović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

Nije tajna da su pripadnici srpske estrade tražili usluge proroka i vračara, a mnogima su se obistinile neke stvari koje su im pričane.

Neki pevači su iskreno govorili o svom iskustvu sa paranormalnim pojavama.

Lepa Brena i Saša Popović

Bivši čelnici Granda, početkom devedesetih godina su posetili čuvenu proročicu Baba Vangu.

Bugarka ih je ugostila u svom domu, a onda ih je Vanga zapanjila.

- Rekla je stvari za koje smo Brena i ja mislili da nema šanse da se dogode, a to je da će raspasti "Slatki greh"! Ispričala mi je da ću u 47. ili 48. postati veliki direktor i imati celu estradu pod nogama. Pitao sam je i kada ću se oženiti, jer me je čekao brak čim se vratim s turneje. Rekla je da se neću oženiti bar narednih šest godina. Zanimalo me je i koliko ću dugo živeti - izjavio je ranije Saša, pa šokirao:

- Umrećeš u 86. godini, nećeš poginuti, niti ćeš stradati od nekog oružja. Zaspaćeš i nećeš se probuditi, jasno se sećam njenih reči - rekao je Popović, kome je Vanga predvidela i da će njegova tadašnja devojka, koja je bila trudna, izgubiti njihovu bebu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović

- Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila - kazao je kroz smeh Popović.

Kada je Brena u pitanju, Vanga joj je tada pokazala pasus iz knjige koju je napisala: “Pojaviće se u Bugarskoj, s neba, devojka srebrnoplave kose koja će toliko osvojiti Bugare da će je voleti kao svoju". Ubrzo, pevačica je imala veliki solistički koncert na Stadionu Levski u Bugarskoj pred 100.000 ljudi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Brena

 

Takođe, astrolog Milja Vujanović joj je daleke 1985. godine rekla kako će upoznati momka koji putuje po celom svetu, nosi belu uniformu i da će ga brzo zavoleti i s njim se venčati. Potom je Brena upoznala Slobodana Bobu Živojinovića.

Antonio Ahel/ATA Images
Lepa Brena, Boba Živoinović

 

Zlata Petrović

Pevačica Zlata Petrović ratuje već dugo sa Vesnom Vukelić Vendi, koja je jednom prilikom iznela navodne optužbe o koleginici.

- Bila sam prisutna kada je gatara rekla jednom mladiću da će umreti za dve godine ukoliko ne skine čini koje mu je bacila Zlata Petrović. Nije je poslušao i to se dogodilo - šokirala je Vendi, a Zlata je demantovala ovu priču.

Amir Hamzagic/ATAImages
Zlata Petrović

 

- Vendi priča gluposti, ali se mnogo ne potresam jer nisam prva koju je oklevetala. A kao drugo, šta će ona kod gatare? - zapitala se Petrovićeva.

Jelena Gerbec

Pevačica je ranije navodno išla na skidanje vradžbina zato što su je poterali maleri.

- Sa koleginicom Sandrom Afrikom posetila sam jednu vračaru u Smederevu. Rekla mi je da su mi bačene čini. Sada treba da prođe nekoliko nedelja kako bi se skinula ta magija koja mi je napravljena. Možda to nekome deluje smešno, ali ja verujem u to i nadam se da će biti bolje - ispričala je jednom prilikom Jelena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Gerbec

Buba Miranović

Prijatelji folk pevačice su govorili da je navodno proklela gazdu restorana jer joj nije isplatio honorar.

- Ne znam da li sam u dosluhu s višim silama, ali verujem da kletva može da ubije jer se sve vraća i plaća - izjavila je Buba.

ATAImages/ A.A.
Buba Miranović

 

 

Izvorinka Milošević

Pevačica potiče iz Istočne Srbije, gde je verovanje o vlaškoj magiji veoma zastupljeno, i mnogi su posvedočili paranormalnim stvarima.

- Ljudi, stvar je prosta. Ili verujete u Vlašku magiju, ona postoji. Ako ne verujete, ne postoji - jednom prilikom je kratko rekla Izvorinka.

ATAImages/Antonio Ahel
Izvorinka Milošević

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike