Reakcija Jelene Karleuše na izjavu Dejana Milićevića o njoj! Jednim potezom rešila stvar (FOTO)

01.12.2023

17:45

0

Dvojac je, inače, svojevremeno snimio i duetsku pesmu koja je doživela veliki uspeh

Reakcija Jelene Karleuše na izjavu Dejana Milićevića o njoj! Jednim potezom rešila stvar (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejan Milićević je nedavno gostujući u jednom podkastu ispričao kako iako on Jelenu Karleušu prati na Instagramu, to mu nije i uzvraćeno. Fotograf nije delovao posebno potresen zbog toga, kako je voli i ceni zbog svega što su prošli zajedno, ali je prokomentarisao da je tako jer „možda nije dovoljno zaslužio praćenje".

Karleuša je, međutim, pošto je na izvesni način za to saznala, rešila da jednim potezom razreši stvar. Naime, pevačica ga je prema pisanju medija odmah potom zapratila, bez mnogo pompe, a sledi i dokaz za to.

Podsetimo, Milićević još i te kako pamti detalje saradnje sa Jelenom Karleušom.

Jelena Karleuša prati Dejana Milićevića, Instagram screenshot / karleusastar
 

- ...Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prošli smo sito i rešeto, što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene, a i kasnije. Zaista smo uradili neke „epik" stvari koje će se pamtiti - naglasio je, a onda u „Nije sve tako crno" za „Kurir" i zaključio anegdotom sa snimanja spota za pesmu „Preživeću", otkrivši kako je ideja bila da JK onda hrani gavrana mesom.

- Ideja je bila da Jelena hrani gavrana nekim mesom, a oni doneli nekog pitomog. Meni se želudac prevrnuo, jer sam ja neko ko bi sve životunje ovoga sveta oslobodio, nikada mi životinja ne bi bila u kavezu. Apelujem na zoo vrt da se izmesti, tolika nam je Vojvodina, da može da se obezbedi neko prostranstvo da mogu slobodno da žive i uživaju. Eto, ja sam gavrana odmah vratio, ali bio je sladak pokušaj moje ekipe. Imali smo neku ribicu u akvarijumu, to je bilo jako simpatično. Ali napominjem, voleo bih da sve životinje budu slobodne. Više volim njih nego ljude - kazao je on u pomenutom podkastu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike