"To tako treba da bude u našoj bajci o kraljici i patuljcima": Jelena Karleuša poručila pevačima da treba da joj se šlihtaju (FOTO)

30.11.2023

13:31

0

Pevačica besna

"To tako treba da bude u našoj bajci o kraljici i patuljcima": Jelena Karleuša poručila pevačima da treba da joj se šlihtaju (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je zaratila sa Igorom Panićem, poznatijim kao Nući, kada je na njegovu izjavu o tome da joj odgovarao samo kada je bio prozvan, oštro uzvratila: 

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je Karleuša u svom stilu. 

Međutim, tu nije stala. Naprotiv, Karleuša je ovaj slučaj iskoristila da svede račune i uputi savete i ostalim kolegama. 

Printscreen Instagram/karleusastar
 

Naime, ona im je poručila da im nije pametna odluka da se sa njom svađaju već da im je u interesu da joj upućuju komplimente i šlihtaju joj se. 

- Raznim crnim k******* i palcima, Kurtama i Murtama, Nućijima i reperima, treperima i početnicima raznih fela dajem prijateljski svet! Ako vam je potrebna reklama, pametnije vam je da me lepo pohvalite, logično i opravdano. Za uzvrat ćete dobiti moju lepu reč, podršku i reklamu zlata vrednu. Nikakvo odgovaranje meni, nikakvo k*******, ništa, to ne volim. Vaša jedina šansa da malo potrajete u šou bizu je da budete dobri. Inače, od muzičke karijere mrka kapa! Znači oš! Opaljivanje šlihta! To želim, to volim, to je logično i to tako treba u našoj bajci o kraljici i patuljcima. Haj ho haj ho. Inače jedete otrovnu jabuku i nije vam dobro. A čemu to? Jednostavno je, kraljicama samo niz dlaku, obrnuto ne valja - napisala je Karleuša. 

Podsetimo, Nući je izjavom Karleušu ponovo izveo iz takta, pa je ona odlučila da ponovo pokrene ovaj sukob.

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno - rekao je reper, prenosi Infromer. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike