Jelena Karleuša ponovo zaratila sa Nućijem! Kada joj je reper odgovorio na prozivke, ona mu poručila: Ovo je moja humanitarna pomoć (FOTO)

30.11.2023

12:07

0

Pevačica tvrdi da ga nije pominjala

Jelena Karleuša ponovo zaratila sa Nućijem! Kada joj je reper odgovorio na prozivke, ona mu poručila: Ovo je moja humanitarna pomoć (FOTO)
Zaratili: Igor Panić Nući i Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Goran Sivački ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša i Igor Panić Nući letos su započeli sukob kada je ona tokom jednog gostovanja navela da reperi poput njega imaju veliki broj pregleda na određenim pesmama, ali da je njihova karijera kratkog veka. 

Reper joj nije ostao dužan, te je ubrzo započet još jedan rat na estradnom nebu. 

Iako je delovalo kao da su se strasti smirile, Nućijeva izjava je nedavno ponovo podpalila vatru. Naime, reper je dobio pitanje o Karleuši i istako da je odgovarao samo onda kada je osetio da je isprovociran. 

- Osetio sam da je momenat da odgovorim, a to sam uradio zato što me je spominjala, direktno ili indirektno - rekao je reper, prenosi Infromer. 

Karleuši se ovo nije dopalo, te mu je brzo odgovorila na Instagramu. 

Instagram printscreen/karleusastar
 

- Zato te nema nigde ni u top 5 da te neko sluša, prijatelju. 'Ajde ti lepo sjaši s' mene, ne vadiš me iz usta mesecima. Nikada ti ime nisam spomenula. Shvati ovaj odgovor kao moju humanitarnu pomoć tebi i tvojoj nepostojećoj karijeri. P.S. Ovaj čovek ima nadimak Nući, da objasnim ljudima koji ne znaju ko je - napisala je Karleuša u svom stilu. 

Podsetimo, Karleuša je u jednoj emisiji uvredila Nućija i sve repere njegovog kalibra. 

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona za K1, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

Instagram printscreen
 

- Šta njake ova Karli?

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime indijancu) "njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert i trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene! Saberi se! Da nije malog Vojaž, bila bih još konkretnija nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama i radi za 100 evra koje ti kao robu daju kvazi menadžeri - napisala je ona u obračunu sa Nućijem.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike