Pobedio u "Zvezdama Granda", a postao advokat! Mnoge je kolege već zastupao: Kad god da su u problemu - moj broj znaju!

02.12.2023

08:45

0

Dok se takmičio, uporedo je i studirao

Pobedio u "Zvezdama Granda", a postao advokat! Mnoge je kolege već zastupao: Kad god da su u problemu - moj broj znaju!
Copyright ATAImages/ A.A.

Takmičenje "Zvezde Granda" iznedrilo je brojne popularne pevače, najčešće folk i pop muzike. Iako nije bilo pravilo, najuspešniji su bili upravo oni koji su se pokazali kao najbolji, a godinama su finalisti dobijali vredne poklone kao čvrst temelj za dalju karijeru. 

Iako se većina prijavila zbog talenta i ljubavi prema muzici, te su u ovoj oblasti i ostali, ima i izuzetaka, a jedan od njih je Stefan Petrušić. Naime, on je pobedio u petoj sezoni, tačnije 2011. godine i za poklon dobio album i stan u Beogradu. 

Stefan Petrušić, ATAImages/ A.A.
 

Kada se prijavio u takmičenje uporedo je i studirao na Pravnom fakultetu, koji je posle uspešno i završio, te je danas advokat. 

Ipak, ljubav prema muzici ga nije napustila, pa voli da se bavi i ovim poslom.

- Novinari često greše da sam prestao da se bavim muzikom i da sam se posvetio advokaturi. To nije tačno. Dosta sam vremena i sebe uložio i u jedan i u drugi posao da bih na kraju odustao. Volim da radim oba posla - izjavio je Stefan jednom prilikom za "Grand njuz". 

Zanimljivo je da danas zastupa brojne kolege na sudu. 

- Već sam zastupao dosta kolega. Ja sam im rekao da im je moj broj uvek dostupan, kad god imaju problem.

ATAImages/ A.A.
 

Takođe se ostvario i na privatnom planu, pa je svojom dugogodišnjom partnerkom Marijom stao na ludi kamen, a potom su iste 2021. godine dobili sina Pavla. 

Podsetimo, Stefan tokom takmičenja nije bio ubedljiv, već je posle devetog kruga napustio takmičenje da bi se kroz baraž vratio. Iste godine sa njim su se takmičili i Petar Mitić, Ivana Pavković, Jelena Vučković, Dragi Domić, Milan Mitrović, Jelena Gerbec...

Nakon pobede snimio je svoj prvi i jedini album, a potom singlove od kojih se najviše istakao duet sa Gocom Tržan "U tebe me ne diraj". 

Stefan Petrušić, ATAImages/ A.A.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike