Zvezda "Granda" skrivao da mu je Senida sestra: Nisam hteo da pravim karijeru na tuđem imenu!

18.11.2023

10:18

0

Otkrio i u kakvim su tačno rodbinskim odnosima

Zvezda "Granda" skrivao da mu je Senida sestra: Nisam hteo da pravim karijeru na tuđem imenu!
Senidah - Copyright M.P./ATAImages

Nedavno je mnoge šokiralo kada je takmičar iz "Zvezda Granda" priznao da je slagao da je unuk Cuneta Gojkovića, a sada imamo nove rodbinske odnose u poznatom takmičenju.

Tako je nekadašnji učesnik ovog šou programa Edis Agić otkrio da je u srodstvu sa pevačicom Senidom, što je mnoge iznenadilo.

- Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. Jednostavno, nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća - rekao je on i dodao:

- Ranije je da je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt.

ATA Images/M.P.
Senidah

Kako kaže, nije želeo da karijeru gradi na njenom imenu niti da ga znaju kao Senidinog brata. Ipak, priznaje da ga je ona podržala u takmičenju.

- U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u celoj priči što se tiče Granda - rekao je on, piše Grand Online, pa zaključio:

- Podržala je to što radim, nije se mnogo mešala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike