Ovo je udovica Danila Lazovića! S njim je dobila četvoro dece: Jedan sin im je uspešni sportista! (FOTO)

29.11.2023

17:05

0

Glumac je preminuo 25. marta 2006. godine

Ovo je udovica Danila Lazovića! S njim je dobila četvoro dece: Jedan sin im je uspešni sportista! (FOTO)
Danilo Lazović - Copyright Youtube screenshot / Dusan Krstic, „Srećni ljudi"

Danilo Lazović se za života, kao naš izuzetno poznati glumac, često pojavljivao na raznim događajima, dok njegova supruga Branka - gotovo nikada nije. Par se, inače, upoznao tokom jedne posete planini Zlatar, gde je on učestvovao na radničkim igrama u organizaciji FAP-a.

Tada, na planinu su sa Cetinja došli i članovi kulturno-umetničkog društva iz ovog kraja, a kada je iz autobusa izlazila lepa Cetinjanka, koja se bila prezivala Milošević, Danilo je navodno prokomentarisao: „E, nju ću da oženim!" razgovarajući i šaleći se s prijateljima, prenosili su mediji.

Početkom osamdesetih, međutim, upravo je to i uradio, a jednu od njenih retkih fotografija objavila je svojevremeno Milica Milša.

 

 

Zajedno, Branka i Danmilo su dobili četvoro dece - ćerke Jelenu i Milenu, te sinove Miloša i Vuka, koji je sportsku karijeru započeo u rukometnom klubu Partizan. Oženjen je rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije. Sa njom ima sina Luku, a njihov porodični dom je u Podgorici. Vuk je jednom prilikom i govorio o svom slavnom ocu, te istakao da je preuzeo brigu o porodici. Rekao je da ne mora ni da naglašava koliko mu otac nedostaje, ali „to je život".

Od očeve smrti trudio se da pomogne majci, sestrama i bratu. Tetovažu oca nosi na ramenu i smatra da ga nikada nije obrukao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Lazovic (@lazovicvuk)

 

Lazović je preminuo 25. marta 2006. godine od infarkta, tokom snimanja serije „Stižu dolari".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike