Luisova udovica o odnosu sa pevačevom decom iz prvog braka i finansijskim poteškoćama: Uspela sam da se izvučem

01.04.2022

22:25

0

Silvana otkriva da su njeni naslednici povukli talenat na oca, te da su svi muzički obrazovani

Luisova udovica o odnosu sa pevačevom decom iz prvog braka i finansijskim poteškoćama: Uspela sam da se izvučem
Ljubiša Stojanović Luis, Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ove godine će se navršiti 11 godina od smrti legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, a njegova supruga Silvana duboko u srcu čuva uspomenu na supruga.

Luis je iza sebe ostavio šestoro dece, od kojih je troje dobio sa nevenčanom suprugom Silvanom Stojnić. Andrej, koji je tada imao osam godina, Sergej koji je bio šestogodišnjak i najmlađa Ela, koja je imala samo dve i po godine, ostali su bez oca u trenutku kada im je očinska figura najviše bila potrebna, a za njegovu partnerku su tek tada počele prave muke.

Luisova udovica kaže da je u sjajnim odnosima sa decom preminulog supruga iz prethodnog braka.

Antonio Ahel/ATAImages
Luis

 

- Mi smo u sjajnim odnosima, ja sam u korektnim odnosima sa njihovom majkom Dubravkom, viđamo se onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, znate da je ona u Minhenu. Uglavnom nije ovde, kad su neki porodični povodi, vidimo se.

Nije nepoznanica da nakon Luisove smrti jedva izlazila na kraj sa finansijama, te da je primala socijalnu pomoć, a sada je kako kaže, uspela da prevaziđe sve te poteškoće. 

- Nekako sam uspela da izađem iz te situacije. To je već davna prošlost, što se tiče korone, bilo je kao što je bilo i svima.

Narodna poslovica kaže ''Ne pada iver daleko od klade'', tako da ništa ne čudi to što su Silvanina i Luisova deca povukla talenat na oca. 

- Meni su sva deca muzički obrazovano. Imaju potencijal. Sve od njih zavisi u kom smeru će ici. Svi imaju nižu muzičku školu. Ja sam tu da ih podržim.

Ove godine se navršava 11 godina od pevačeve pogibije, a Silvani je to i dalje rana koja nikada neće zarasti.

Antonio Ahel/ATAImages
Luis

- Mnogi pričaju vreme leči sve, kod mene je slučaj da vremenom postane lakše, a to mi je uvek na pameti. Ti verski rituali u prvih par godina su mi pomogli da se donekle pomirim sa činjenicom da ga više nema - rekla je ona i dodala da deci o ocu priča spontano:

- Nikada sad nismo seli za sto i krenuli da pričamo o njemu, to uvek bude spontana varijanta. Baš smo neko veče sedeli Sergej i ja i on je napisao pesmu na engleskom jeziku i baš mi pesma liči na jednu Luisovu.

Njen odnos sa Majom, ćerkom pevača iz drugog braka je po svemu sudeći složen i nije baš tipičan za relaciju maćeha - pastorka.

- Imale smo mi baš duge razgovore, kad je bila u nekim fazama. Nekad mi je baš važno kada mi kaže nešto. Otvara mi neke nove horizonte kada porazgovaramo. Čak i sa decom mojom. Oni sarađuju, pišu pesme, sve lepo funkcioniše. Moguće je da bi možda taj odnos bio drugačiji da je Ljubiša živ, to pitanje je sad malo teško za odgovoriti - ispričala je Silvana za Blic.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti