„Gledali su me kao aždaju, a ja sam njemu 500 puta život spasila!" Dvornikova udovica: Zar bi bio sa mnom 20 godina da sam takva?!

23.09.2022

09:25

1

Danijela napominje da je pevač bio potpuno drugačiji kada nije „morao da ispunjava tuđa očekivanja"

„Gledali su me kao aždaju, a ja sam njemu 500 puta život spasila!" Dvornikova udovica: Zar bi bio sa mnom 20 godina da sam takva?!
danijela_dvornik - Copyright Instagram screenshot / danijeladvornik

Danijela Dvornik, udovica pevača Dina Dvornika, nedavno je otvorila vrata svoje kuće u Sutivanu na Braču za jedne medije. Tom prilikom, osim što je pokazala gde se tačno preselila za stalno, porazgovarala je i o svojoj velikoj ljubavi, te tome kako ju je okolina zbog njega nekad i „gledala kao aždaju". 

- Možda bih, da nisam bila s Dinom, imala neku svoju karijeru, možda sam ja neke svoje stvari potisla, možda nisam imala vremena s tim da se bakćem jer mi je on oduzimao previše vremena. Morala sam 24 sata da mislim na njega. Imala sam slobodu, ali sam bila užasno ograničena u tome. On nije funkcionisao drugačije. Otišao bi pet dana na put i u tih pet dana bi me zvao 35 puta na dan. Znači otišao je, a nije otišao - naglasila je, piše „Slobodna Dalmacija", pa nastavila o tome kako nije bilo moguće da se na bilo šta drugo fokusira.  

- Bilo šta drugo raditi bilo je nemoguće, jer bi mi on oduzeo toliko energije i fokusa, da ne bih mogla ni na šta drugo da se usresredim. A imala sam te borbe ko sam i šta sam, to dođe s vremenom - priznala je. 

Njena ispovest se tu nije i završila. 

„Spava mi se, hajdemo kući..."

- Kada bi neko seo i pitao ga, na primer, nakon koncerta, mi bi već imali uigrani scenario. Ja bih počela da govorim: „Dino, meni se spava, ja bih išla kući, hajdemo..." Tako bih ga spasila od ovih koji ga umaraju, a u očima tih što ga pilaju, bih bila aždaja. Govorili bi: „Nije htela da ga pusti". Oni ne shvataju da nama nije bilo zabavno svako veče, jer mi ujutro imamo svoje obaveze, dok će taj neko ujutru da spava. Onda bi svi govorili: „Daj još pet minuta, daj još deset", a ja bih uzvratila: „Ne može! Idemo! Kupi se i idemo!" Onda bi on rekao: „A šta ću, tako mi je žena rekla, moram da idem!" - prisećala se ona

Danijela je naglasila da je svakako prihvatila da o njoj misle svašta, jer je za to imala i dobar razlog. 

– Prihvatila sam da misle o meni svašta. Najgori deo tog posla jeste to što te ljudi natežu, rastežu i zgaze. Onda kažu: „Žena ga ubila od droge!" Ja ga ubila?! Pa ja sam ga spasila od droge! Spasila sam mu život 500 puta! Ne samo od droge već i od alkohola, od takvih likova. Zar bi on sa mnom bio 20 godina da sam ja bila aždaja!? Pa mogao je da me ostavi kad je hteo, ali nije! Milion njih mi je došlo i reklo: „On je prekrasan, ali ne bi s njim bio pet minuta!" Ali nije Dino bio takav svaki dan. Kod kuće je bio najnormalnija osoba. Druga bi stvar bila kad bismo izašli i kad je morao ispunjavati očekivanja drugih ljudi. Sve to nosi svoje... – zaključila je dodajući kako joj je najviše žao što Dino nije dočekao da vidi svoju unuku, dok ona svakodnevno uživa u ulozi bake.

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike