Milan Kalinić je samo jednu ženu voleo pre supruge Sandre i ona za nju zna: Zauvek će biti deo mog života, mora!

30.10.2023

08:30

0

U vezi su bili oko godinu i po dana

Milan Kalinić je samo jednu ženu voleo pre supruge Sandre i ona za nju zna: Zauvek će biti deo mog života, mora!
Sandra i Milan Kalinić - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Milan Kalinić već izvesno vreme uživa kraj njegove lepe Sandre. Kako se nekada pisalo, oko mesec dana mu je trebalo da joj dokaže da je pravi čovek za nju, a prijateljica Anja Mandić bila mu je pomogla da izabere prsten i pripremi iznenađenje koje je svakako obeležilo početak njihove bračne priče.

Pre nje, međutim, glumac i voditelj, jake je emocije gajio - prema izvesnoj koleginici s klase.

- Mi smo išli zajedno na akademiju na klasu, to je Tanja Anđelić - kazao je Milan u „Pretresu" upitan koga je pre supruge najviše voleo, a onda je i pojasnio kakva je to veza bila.

„Sandra sve zna!"

 

 

- ...Zna Sandra. Tanja mi je bila onako, da kažem, jedina i prava veza pre Sandre. Bio sam baš zaljubljen i ona u mene i, voleli smo se baš, onako; bili smo negde oko godinu i po dana (zajedno), ne mogu tačno da se setim. Tanja će zauvek biti deo mog života, mora da bude - zaključio je on u pomenutoj emisiji.

Kalinić je, podsetimo, u braku sa Sandrom dobio dvoje dece, ćerku Teu i sina Vuka. Kada ju je upitao da li bi s njim podelila život, pristala je kao iz topa, pa je kroz pola sata sve obavestila da se udaje.

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: „Da, da". Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem - kazala je današnja gospođa Kalinić svojevremeno za medije.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike