Sve sija! Moderan stan Milana Kalinića u mirnom kraju Beograda: Kristalni luster, kućni bioskop, a knjige poređane po boji (FOTO)

10.04.2023

08:30

5

Glumac i njegova supruga ništa nisu prepustili slučaju

Sve sija! Moderan stan Milana Kalinića u mirnom kraju Beograda: Kristalni luster, kućni bioskop, a knjige poređane po boji (FOTO)
Milan Kalinić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumac Milan Kalinić i njegova supruga Sandra odabrali su miran kraj prestonice za život sa decom. Porodično gnezdo, naime, svili su u jednoj od zgrada na Voždovcu, a kako i poznati voditelj s pratiocima na Instagramu često deli svoju svakodnevicu, te avanture koje je čine, tako  je i pokazao kako je njegov životni prostor uređen po poslednjoj modi. 

Poznati bračni par, reklo bi se, ništa nije prepustio slučaju.

Stanom dominiraju svetli tonovi, a s dosta različitih, obojenih sitnica svakako su ga začinili na sebi svojstven način. Knjige iznad velikog televizora, na primer, uredno su poređane po boji, što se ne viđa posebno često. 

Zatim - gotovo svaki ćošak dobro je osvetljen, iako je stan „otvoren" tako da je danju zasigurno uvek pun dnevne svetlosti. Sveće, porodične fotografije, samo su neke od malih stvari kojima su Kalinići ukrasili svoja četiri zida. 

U nastavku kuhinje koja je opremljena svim potrebnim aparatima bele tehnike, nalazi se trpezarija sa velikim stolom i n  eobičnim lusterom, ali i dnevna soba sa udobnim ležajima, raznim komodama i kućnim bioskopom.

Tu je i luster sa kristalima, a visoke kućne biljke daju prostoru posebnu draž. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike