„Shvatila sam da je Popović bio u pravu, podigla sam kredit i sve Jovo nanovo..." Maja Nikolić ovo dan-danas pamti!

27.11.2023

00:10

1

U njegov sud nije sumnjala

„Shvatila sam da je Popović bio u pravu, podigla sam kredit i sve Jovo nanovo..." Maja Nikolić ovo dan-danas pamti!
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Maja Nikolić, koja se proslavila još devedesetih godina, naglasila je kako je uvek cenila mišljenje Saše Popovića. Toliko, čak, da je jednom prilikom „bacila" jedan gotov album, jer se njemu nije bio dopao. 

- Sale je bio jako strog. Moram da kažem da sam platila ogromnu cenu jednog albuma koji je radio Nino Ademov, tata Alena Ademova. Otišla sam kod Nina i rekla mu da mi napravi osam pesama za „Grand" i on to uradi, ja lepo platim... Posle odem kod Popovića i pustim mu taj album, a on mi kaže: „Maki, možeš ti to mnogo bolje, ovo mi se ništa ne sviđa" - prisećala se Maja, prenosi „Grand onlajn", a pevačica je potom nastavila o tome kako je za novi projekat morala da podigne i kredit. 

„Bio je u pravu!"

Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Samo sam rekla: „Molim, pa ja sam to platila", a on mi je odgovorio da se njemu to ništa ne sviđa... Ja krenem i za šest meseci ponovo platim CD. Pozajmim novac, podignem kredit i ponovo snimim album i vemenom shvatim da je Saša bio u pravu. Tih osam pesama mi sad stoje kući u fioci, nikad ih nisam objavila, jer sam i tada verovala Saši i njegovoj intuiciji. Objavila sam novih osam pesama od kojih je mega hit bila numera „Dragane“ i Sale je bio u pravu. Tražio je od mene maksimum i izvukao je – kazala je ona za pomenute medije. 

Potom, naglasila je kako Popovića ljudi s dobrim razlogom nazivaju „estradnim magom". 

Maja Nikolić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- On je umetnik. Da je u Holivudu, bio bi zvezda. Od svih nas pevača izvlači maksimum, od nas uvek izvlači najbolje. On je bio mozak „Slatkog greha“, a posle i „Grand produkcije“ - zaključila je Nikolićeva

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike