Maji Nikolić se udvarao Aleksis Cipras, a ona ga zbog jednog odbila: Da sam znala da će biti premijer, možda bih mu dala šansu

11.11.2023

17:02

0

Odbila je njegov poziv da dođe u Grčku

Maji Nikolić se udvarao Aleksis Cipras, a ona ga zbog jednog odbila: Da sam znala da će biti premijer, možda bih mu dala šansu
Maja Nikolić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Maja Nikolić uvek oduševi priznanjima iz privatnog života, a više puta je isticala da su joj se udvarali uticajni i uspešni muškarci. Međutim, malo je poznato da ni moćnici izvan granica Srbije nisu mogli da odole Maji. 

Tako je ovog puta priznala da joj se nabacivao i bivši predsednik vlade Grčke, Aleksis Cipras. 

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
 

- Ja o tome nikada nisam pričala niti sam želela to da pričam. Onda sam na jednoj televiziji gostovala kod naše koleginice gde je sa mnom u studiju bio jedan teolog za kojeg nisam ni znala da će biti u emisiji. On je krenuo da priča o tome, a bio je daleko pa nisam mogla da ga nagazim - rekla je Maja. 

Kasnije je priznala da joj se Cipras, koji u to vreme bio na poziciji ministra, nije dopao jer je nizak. 

AP Photo/Yorgos Karahalis
 

- Jeste to bio Cipras, ali nisam prihvatila njegov poziv da dođem u Grčku. Delovao mi je nekako skraćen, a ja ne volim niske muškarce. Nije mi bio zanimljiv. Posle je on umesto ministra postao predsednik vlade. Da sam ja znala da će on da bude predsednik, možda bih mu dala šansu - rekla je Maja kroz smeh i dodala:

- Šalim se. Ja sam pevala u Skadarliji od srca i kad sam završila, ja lepo torbicu na rame i kući.

Podsetimo, u jednom skorijem gostovanju, Maja je otkrila da uskoro planira da organizuje solistički koncert u Beogradu, a prethodno će publiku obradovati novim pesmama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike