Žarko Laušević je bio u spotu naše poznate pevačice, a ona je godinama kasnije otkrila da je bila zaljubljena u njega (VIDEO)

15.11.2023

14:13

0

Ispunila joj se višegodišnja potajna želja

Žarko Laušević je bio u spotu naše poznate pevačice, a ona je godinama kasnije otkrila da je bila zaljubljena u njega (VIDEO)
Žarko Laušević - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Sve je iznenadila vest da je posle kraće i teške bolesti danas preminuo glumac Žarko Laušević. Cenjeni umetnik nas je napustio u 63. godini života i iza sebe ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji. 

Nije nepoznanica da je u mladosti bio jedan od najlepših jugoslovenskih glumaca, kao i da su mnoge žene ludele za njim. Među njima je bila i pevačica Maja Nikolić, koja je godinama kasnije imala priliku i da sarađuje sa Žarkom. 

ATAImages/ Antonio Ahel/M.M.
 

Naime, on je glumio u njenom spotu za pesmu "Boli" davne 2000. godine, a mnogo kasnije Maja je priznala da joj se time ispunila velika želja. 

- Da, bila sam zaljubljena u Lauševića. Kada sam odrasla i postala poznata, ostvarila sam želju i u mom spotu "Boli" dobio je glavnu ulogu. Nikada mu nisam priznala da sam gajila emocije prema njemu. On je stvarno veliki šmeker. Smatram da je jedan od naših najboljih glumaca. Psihički se izborio da bude mačomen - rekla je ona pre nekoliko godina. 

U nastavku pogledajte kako je Žarko izgledao u spotu: 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike