Nakon što je Selma Bajrami napravila haos u emisiji, oglasio se Ognjen Amidžić: Čemu ta reakcija, i ona ima provokativne nastupe

23.10.2023

12:26

0

Problem je tada nastao zbog Ere Ojdanića

Nakon što je Selma Bajrami napravila haos u emisiji, oglasio se Ognjen Amidžić: Čemu ta reakcija, i ona ima provokativne nastupe
Selma Bajrami, Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Selma Bajrami, nedavno je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom je oštro komentarisala jednu situaciju. Potom se oglasio voditelj i objasnio sve.

- Znamo se godinama i emisija funkcioniše tako kako funkcioniše i ja se uvek trudim da sve bude zabava i široko i otvoreno. Selma je pokušala u nekom trenutku nešto, ja sam, veruj mi, bio blag, ali vrlo korektan, a i činjenica je da sam objasnio neke stvari, koje ne bi trebalo da se dovode u pitanje - rekao je Ognjen na početku.

Printscreen/ RTVPink
Ognjen Amidžić

 

- I sama je shvatila i izvinila mi se, vidim da je danas neke objave stavljala, da se to nije odnosilo na mene, tako da okej. Mislim da je i sama razumela, tako da to što se desilo, mislim da je potpuno nešto drugo u pitanju, a ne ono što je ona pokušala da spakuje. Jer, prvo nijednog trenutka ništa njoj nije bilo upućeno, emisija je živa i nekad u ovom smeru, nekad ode u onom smeru, ali konkretno, to je zabava koja se tiče najrazličitijih sfera života. Konkretno njoj ništa nije bilo upućeno, bukvalno ništa - izjavio je Amidžić i zaključio kako mu jedna stvar nije jasna.

- S**s odavno nije tabu tema, usput, ako ćemo o tome pričati i njeni nastupi, pesme i spotovi koje je radila su uvek bili provokativni i s**sualni. Ne znam zbog čega je bila takva reakcija - kaže Ognjen za "Skandal".

Printscreen/Youtube/Amig show
Selma Bajrami

 

Podsetimo, Amidžić je u emisiji upitao Eru Ojdanića sa koliko je žena spavao, a onda mu je pevač uzvratio pitanje.

- Jako važna informacija s koliko je spavao. U više navrata sam se osećala neugodno večeras, ovo gledaju i moji roditelji - dobacila je Bajrami, a Ognjen se nadovezao i upitao je u čemu je problem.

- Da li je informacija kada pitaju Hulija Iglesijasa koji je spavao sa pet hiljada žena to je okej, a Eru ako pitam to nije okej nego seksistički -  istakao je Amidžić.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike