Ima 60 i kusur, a i dalje ga žele! Ivan Milinković o ženama koje mu se udvaraju na nastupima: Govore mi da sam tri metra iznad zemlje

24.11.2023

08:30

0

Priznao je da mu lepi komentari prijaju, ali da mu to nije najvažnije.

Ima 60 i kusur, a i dalje ga žele! Ivan Milinković o ženama koje mu se udvaraju na nastupima: Govore mi da sam tri metra iznad zemlje
Ivan Milinković - Copyright Zorana Mandić/ATA Images

Ivan Milinković je mnoge iznenadio kada je napustio grupu "Legende", ali je ta cela priča sada iza njega. Nastavio je svoju karijeru dalje, uz podršku porodice i supruge Milice, a kako je otkrio za 24sedam, obožavateljke mu se i dalje udvaraju.

Pevač, koji je u julu ove godine napunio 61. godinu, može da se pohvali da i dalje i te kako dobro izgleda i vodi računa o tome, pa nije čudno što mu dame i dalje prilaze na nastupima.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Ivan Milinković

- Sa 61. godinom mojom, ja sam zadovoljan, u dobroj sam formi, radim na sebi. Uvek ima udvaračica, sve je to u nekom finom, uvijenom obliku, pristojno - rekao je Ivan za 24sedam, pa dodao:

- Nije to sad neko udvaranje, više je lepa reč, da mi neko udeli neko vreme. A ako mi prija, bio bih bezobrazan kada bih na to reagovao odurno.

Ivan se osvrnuo i na to kakve komentare dobija posle nastupa, tačnije komplimente, pa priznaje da ljudi vide ono što njemu lično nije najvažnije.

Zorana Mandić/ATA Images
Ivan Milinković

- Kada mi dođu i kažu "Kakve cipele je imao", "Kako izgleda", "Kako je vrteo kukovima". Kao, pevanje, to se podrazumeva. A to je moja vokacija. Ako dođe to, super, prija, ali nije najbitnije - priznao je pevač.

Za kraj, otkrio nam je koji je je to kompliment dobio, a da ga i danas pamti.

- "Gospodine Milinkoviću, kada bismo išli istom ulicom, mi se nikad ne bismo sreli jer ste vi tri metra iznad zemlje, bliže Bogu". A ja u nesvest. Ima divnih komentara, zaista - zaključio je pevač.

Šta je još ispričao, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike