Ivan Milinković o navodnoj svađi s Dašom i odlasku iz grupe „Legende": Što da brišem tih 30 godina?

10.07.2021

16:39 >> 16:30

0

Otkako je pevač napustio čuveni sastav posle tri decenije saradnje, kolaju i pojedne priče na koje je rešio da stavi tačku

Ivan Milinković o navodnoj svađi s Dašom i odlasku iz grupe „Legende": Što da brišem tih 30 godina?
Copyright Ivan Milinković AAImages/Antonio Ahel

Kada je Ivan Milinković posle tri decenije saradnje napustio „Legende“, u pojedinim medijima su počele da kruže priče o njegovoj svađi sa frontmenom Zoranom Dašićem. Kako bi stavio tačku na šuškanja, porazgovarao je na ovu temu kao gost „Grand magazina”, pa otkrio pravu istinu, osvrnuvši se svakako i na period kada nije razgovarao s Dašom.

– Ljudi su već sad prihvatili i prate me kao solistu, ali je stvar u tome da je to 30 godina rada… Tih 30 godina, što bih brisao, ja ih sa ponosom ističem. Grupa „Legende” je posebna priča i poseban stil koji je izbrendiran kroz vreme sa ogromnim brojem koncerata – počeo je Ivan, pa nastavio o navodnoj svađi s kolegom iz čuvenog sastava.

– Daša i ja smo se čuli pre sedam dana, posle dve godine. Nismo se mi ni svađali, nego smo neke stvari razjasnili i, popričali. Ono što je on meni rekao i ja njemu, mi tačno znamo kako razmišljamo – objasnio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike