„Žalim što nisam rođen u vreme kada je pevač bio gospodin!" Ivan Milinković otvorio dušu: Progovorio i o stanju na estradi!

13.01.2023

22:40

1

On smatra da je na sceni trenutno velika gužva, pa da zato kvalitetni teško dolaze do izražaja

„Žalim što nisam rođen u vreme kada je pevač bio gospodin!" Ivan Milinković otvorio dušu: Progovorio i o stanju na estradi!
Ivan Milinković - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Ivan Milinković, nekadašnji član „Legendi", otvorio je dušu govoreći o estradi, pa istakao kako smatra da brojni kvalitetni pevači danas ne dolaze do izražaja „jer vlada velika gružva".

- Retro sam tip, želeo sam da budem rođen tamo negde oko 1940. godine kada je pevač bio gospodin. Žalim za tim. Sve numere iz tih nekih minulih vremena Tome Zdravkovića, Cuneta, Tozovca, pa i žive legende Miroslava Ilića... To su ti pečati naše estrade i tog nekog vremena, zlatnog, kada se zaista znalo šta ko radi. Danas isto ima kvaliteta, ali se teško dolazi do izražaja, jer je velika gužva na estradi – kazao je Ivan za „Grand magazin", pa je zatim nastavio o svom albumu koji je nedavno izdao, te pesmi „Pečat" na koju je izuzetno ponosan.

– Sa pesmom „Pečat“ smo se prijavili i za „Izbor za pesmu Evrovizije“, pogodile su se energije tog momenta i nekao je sve zablistalo. Svidela mi se na prvu loptu. Bilo je „peglanja" više puta, jer uvek može bolje... – objasnio je on.

Tokom ovog gostovanja publici je otkrio i izvesne pojedinosti svoje privatnosti - ističući da je za njega muzika sastavni deo života i da mu, pored toga što mu je profesija, pomaže i u teškim trenucima.

 

 

– Muzika napaja. Iskreno, sklon sam da kažem svakome ko je talentovan u bilo čemu da ga je Bog pipnuo. Dotakao, da bi taj dar mogao da podeli i kada to uradi, onda se te lepe emocije umnožavaju. Zaista je to neka energija i neka misija koju poseduješ, koja čini da ti bude lepo. Zamisli kada te neko vidi i ti mu izmamiš osmeh na lice. To je velika stvar, biti asocijacija na nešto lepo – osmehnuo se Milinković i sam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike