"Najteže mi pada kada nisam sa njom"! Sajsi otkrila i ne tako lepu stranu majčinstva, a evo kako provodi vreme sa naslednicom

23.11.2023

19:11

0

Ona je sve vreme radila i nije pravila pauzu, što joj je bilo veoma potrebno

"Najteže mi pada kada nisam sa njom"! Sajsi otkrila i ne tako lepu stranu majčinstva, a evo kako provodi vreme sa naslednicom
Sajsi MC - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, nije pravila pauzu ni u trudnoći ni nakon porođaja, a sada je otkrila kako je u tome uspela.

Njena naslednica Nataša ima sada osam meseci, a Sajsi uživa u svemu sa njom.

- Prija mi, naravno, to je stvarno predivno. Beba je dobro, raste, sada već ima osam meseci. Pratim je kako se razvija, počela je da komunicira. Nije više beba koja samo spava. Sve mi je to predivno. Još nije prohodala, a ni progovorila, ali uči, guče, to je preslatko.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sajsi MC

S obzirom na to da je i te kako bila prisutna u javnosti i u kontinuitetu radila, svi su mogli da primete koliko joj je trudnoća lepo stajala, ali i da je nakon porođaja veoma brzo vratila devojački izgled i izvajanu figuru, te je sada otkrila koja je bila njena tajna.

- Istina je da mi je trudnoća bila takva da sam stvarno mogla da radim šta god. Trudna sam nastupala i radila sve vreme, ali slušala sam svog endokrinologa koji mi je rekao da svakog dana moram da pešačim 10.000 koraka. Buduće mame, to treba da znate – otkrila je reperka, ali iako je uspevala da održi tempo rada, kako u trudničkim, tako i u postporođajnim danima, istakla je da to nije ni malo lako:

- Jeste, jako je teško, ali moja volja je jača od svake teškoće. Bilo mi je jako bitno da ne izgubim sebe zato što je ovo što radim zapravo 98 odsto mene, zbog toga mi je bilo bitno da ne napravim nikakvu pauzu. Čak nisam imala ni porodiljsku pauzu, jer je meni psihički bilo veoma bitno da nastavim da radim, uz cenu da ću biti preumorna, ali to je ono što sam ja htela. Spavam kad stignem i ne bih mogla ništa od toga da postignem da nije moje mame koja je sa njom. Ovo je jedna velika istina - ovo sve ne može jedna osoba da radi. Naravno, kada bi morala, mogla bi, čovek može sve, ali meni da nema mame, ne bih mogla da vodim karijeru.

Antonio Ahel/ATAImages
Sajsi MC

Iako su veoma bliske, Sajsi od svoje majke nije dobila ni jedan savet o roditeljstvu jer, kako kaže, nije imala vremena da ga sasluša.

- Nije stigla ništa da mi kaže jer smo odmah krenule u akciju: flašice, mleko, dojenje - kaže Sajsi i otkriva da se borila i sa ne tako lepim stvarima:

- Sada mi najteže pada kada nisam sa njom. Mislim da nisam ni ja dovoljno govorila o tim manje lepim stvarima. Nisam ja ništa posebna po tom pitanju, ali razumem da žene ne žele da govore o tome. Ja biram da govorim zato što je meni bitno da podelim to sa ljudima, ali ne želi svaka žena da podeli tu svoju intimu. Volela bih da odradim jednu radionicu i kažem: “Okej, ljudi, mnogo je teško! Hajde da zapalimo ceo grad!“ - zaključila je ona.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike