Ovo je najnemoralnija pesma koja postoji?! Sajsi MC: Teško mi je bilo da pevam!

21.11.2023

00:10

0

Reperka je dala detaljno objašnjenje

Ovo je najnemoralnija pesma koja postoji?! Sajsi MC: Teško mi je bilo da pevam!
Sajsi MC - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Reperka Sajsi MC objavila je svoj novi album, a prema njenom mišljenju, sadržaće jednu od najnemoralnijih pesama - „Bacila sam mu Vudu“.

Sajsi ističe da je to tako, iako numera ne sadrži nijedna ružnu reč, pa je objasnila i zašto.

 - Ovo je najnemoralnija pesma u mojoj karijeri, iako ne postoji nijedna ružna reč u njoj. Veoma je bitna za moju karijeru, jer je fanovi čekaju deset godina. Doživela je špansku seriju i napokon je tu. Neću više nikada da pravim pesme i stavljam u repertoar, a da ih pre toga ne izbacim. To smo uradili davne 2013, nastupali smo sa njom, fanovi su isekli i zapamtili tu verziju koja je bila radna. Deset godina su me pitali kad će pesma. Mi napravimo potpuno nov moderan aranžman, ali oni smatraju da to nije to, jer ne liči na ono staro – kaže Sajsi i objašnjava dalje o pesmi.

Sever Zolak
Sajsi MC

- Lik iz pesme je devojka koja uzima ljubav od druge žene i onda sam shvatila da je to moj odgovor na pesmu „Džolin“ od Doli Parton. Kao da sam ja ta devojka o kojoj ona peva i koju ona moli. To sam shvatila pre neki dan. Pošto je prošlo deset godina od pisanja tog nekog teksta, dosta sam zrelija sada i shvatam da je u stvari to jako surova pesma. Vrlo je zanimljiva – kaže muzičarka i dodaje da joj je ovog puta bilo jako zanimljivo da peva pesmu, a ne da je repuje:

- Teško mi je bilo da pevam, ali mi je bilo zanimljivo jer sam izašla iz uloge reperke, postalo mi je više dosadno - kaže Sajsi i dodaje da joj je jako bitno da su saradnici uz nju.

- Saradnici su ključni ljudi, koji ti čuvaju leđa, bez tima si ništa – zaključuje ona.

Sajsi kaže da joj prija ljubav publike i da može da je podnese u ogromnim količinama.

- Mogu još da me vole slobodno. Ja mogu da podnesem tu ogromnu količinu ljubavi. Tone i tone ljubavi bacite na mene, ja mogu sve to da izdržim – naglasila je reperka u emisiji „Kec na jedanaest“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike