"Ona žena što je ubila muža zbog zlostavljanja..." Severina surovo potkačila bivšeg, pa otkrila koliko dana provodi sa sinom

23.11.2023

08:30

0

Bila je i više nego cinična, dajući do znanja da još nije oprostila Milanu Popoviću

"Ona žena što je ubila muža zbog zlostavljanja..." Severina surovo potkačila bivšeg, pa otkrila koliko dana provodi sa sinom
Milan Popović i Severina Vučković - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Severina Vučković otkrila je detalje o starateljstvu nad sinom Aleksandrom, koje već dve godine deli sa bivšim mužem Milanom Popovićem, a s kojim je bila u sudskom sporu zbog toga.

Ona je nakon prisustva na premijeri filma "Samo kad se smejem" u Hrvatskoj, ispričala detalje susreta sa jednom ženo, te pomenula i starateljstvo koje joj je ranije bilo uskraćeno. Ona se i poistovetila očigledno i sa glumicom iz filma koja je trepla "nasilje moćnika".

- Sinoć sam bila na premijeri filma "Samo kad se smejem" koji me držao za srce i čupao ga… Ana Magaš je bila inspiracija. Žena koju je nasilni moćnik tukao i zlostavljao, a svi oko nje su okretali glavu od njenih modrica. Ubila ga je nožem u kuhinji, dok je pokušavala da se odbrani od njegovog davljenja. Prvobitno je osuđena na 12 godina. Dete joj je oduzela muževljeva rodbina. Nakon toga sam otišla na jedan rođendan - napisala je Severina i opisala detalje razgovora sa ženskom osobom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 - Sela sam do jedne poznate gospođe koja je plakala jer joj je "uginuo aligator". Počele smo verbalno da se takmičimo koju šta više boli. Kad je rekla da ima Hašimoto, odgovorila sam: "Ja imam bivšeg". Meni je bilo duhovito, njoj nije. Pokušala sam drugačije - navodi pevačica, pa nastavlja:

- Malopre sam gledala film inspirisan Anom Magaš."Ko je to?", pita me ona, premda smo nekad bile generacija. "Ona žena što je ubila muža, jer ju je zlostavljao. E, ona je dobila 12 godina. Znači, ja bih sad već izašla", zaključih. Meni je moj cinizam opet bio duhovit. Njoj očito ne. 

Printscreen/Youtube/ Jutarnji Program TV Happy/ATA Images
Milan Popović, Severina Vučković

 

Pogledala me i kaže: "Čuj, ‘ko ti je kriv, sama si ga birala, pa nisi valjda glupa". Pa glupo kažem: "Ahaa, to je ono, kriva sam što sam silovana, jer sam nosila minić" - "Ma daj, šta ti je, pa i ja nosim minić", odgovara mi ona. Onda me je pitala: "Šta ti je s detetom?", bez imalo empatije za sve što sam pre toga rekla. Promrmljam – "On je 14 dana kod mene, 14 kod…", nisam završila, kad kaže ona: "Bar n as sve zabavljaš…" Htela sam da odgovorim: "Šteta što ti nas nikad nisi zabavila", ali nisam. Ustala sam kao prava Severina, nasmejala se i otišla da plešem" - napisala je Vučkovićeva.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković sa sinom

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike