Severina ne može na sud, mora na koncert? Hit detalji izašli u javnost

21.05.2023

21:51

0

Ona je pozvana i tako mora da bude

Severina ne može na sud, mora na koncert? Hit detalji izašli u javnost
Severina Vučković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Severina Vučković, hrvatska pevačica, navodno ne može da se pojavi na sudu u Zagrebu, gde ima zakazana dva ročišta početkom sledeće nedelje u postupcima koje vodi sa bivšim partnerom Milanom Popovićem, a sve zato što mora da ide na koncert.

Naime, kako prenose mediji iz komšiluka, pevačica je odlučila da se ne pojavi na sudu jer mora da ide u Rim na koncert Brusa Springstina.

Printscreen: Instagram/severina
Severina Vučković

Navodno su iz njenog menadžmenta sastavili izvinjenje u kojoj navode da je pevačica pozvana na koncert kao gošća i da joj je taj poziv navodno stigao od menadžmenta muzičke zvezde.

Američka rok legenda u Rimu ima zakazan koncert za nedelju, 21. maja, a Severina bi trebalo da se ludo zabavlja u čuvenom "Cirkus Maksimusu", gde će višestruki dobitnik "Gremi" nagrada postaviti spektakularnu pozornicu.

ATAImages/Antonio Ahel
Severina Vučković

Inače, Brus je na turneji od februara, a sledećih meseci sviraće po celoj Evropi. Upravo su ga, kako je izveštavala agencija "Rojters", žestoko kritikovali u Italiji jer nije otkazao koncert u Ferari, gde je nastupao u četvrtak veče, dok je u toj regiji smrtno stradalo 13 ljudi u brutalnim poplavama, navodi 24sata.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike