"Zarađivala sam siću, mojima nije bilo jasno zašto pevam": Aleksandra Bursać počela da nastupa na nagovor ove koleginice

22.11.2023

10:12

0

Roditelji su je špijunirali

"Zarađivala sam siću, mojima nije bilo jasno zašto pevam": Aleksandra Bursać počela da nastupa na nagovor ove koleginice
Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Bursać prisetila se svoje rane mladosti i početaka karijere. Naime, pevačica je počela da nastupa u jednom lokalnom klubu u Zemunu i to na nagovor koleginice Marine Visković, inače njene školske prijateljice. 

Kako tvrdi, sami počeci nisu bili toliko unosni, pa ni njeni najbliži nisu shvatali toliku želju kada joj ne donosi zaradu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marina Visković

- To je bila neka sića koju sam trošila na odeću i još mi mama doda, pa me pita što ja pevam ako nema zaradu, a ja sam joj rekla ‘mama, ja volim da pevam’. Rekla mi je da sam je tada kupila tom rečenicom - rekla je Aleksandra u emisiji "Ispovest".

Poznato je da je Aleksandrin otac preminuo za vreme rata u Hrvatskoj, ali je zato očuh nadomestio roditeljsku figuru, te se prema Aleksandri ponašao vrlo zaštitnički. 

- Oni su dolazili na moje nastupe, čak su me i špijunirali. Bili su u kolima i čekali da vide šta se dešava, očuh je bio kao Nikola Kojo, mama bude budna kada ja dođem i čeka da vidi da li sam pila. Meni novac tada nije bio prioritet.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike