Haljine za Cecu Ražnatović dizajnirala pevačica! Niko nije znao da se osim muzike bavi i ovim poslom

03.10.2023

23:20

0

Ovo je njen hobi

Haljine za Cecu Ražnatović dizajnirala pevačica! Niko nije znao da se osim muzike bavi i ovim poslom
Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/Ata Images

Stajlinzi pevačice Marine Visković gotovo nikada nisu prošli neopaženo, a ono što malo ko zna jeste da je osim muzike, njena velika ljubav i dizajn, čime se i bavi u slobodno vreme.

Voditelj Siniša Medić je otkrio ovu tajnu Marine Visković, kao i da je upravo ona ta koja je dizajnirala pojedine haljine za Cecu Ražnatović.

- To je moja ljubav, ali ja to radim iz hobija jer je to moja relaksacija i najlepše je kada radite, kao i muziku, iz ljubavi i kada vam pare nisu krajnji cilj. To je neka emocija i umetnost, svakako jesu ulaganja velika, ali najlepše je kada se neke stvari spontano dese kao moj brend koji je došao sam od sebe - kazala je Marina u jednoj Grandovoj emisiji, ne želeći ipak da previše detalja otkriva o svom hobiju. 

Antonio Ahel/Ata Images
Ceca Ražnatović

- Ja ne znam da ti imaš slobodan dan! Pevaš svaki dan, kada ti stižeš da dizajniraš? Em treniraš, snimaš spotove i to dva treninga imaš, imaš i predivnog psa koga si zapostavila zbog turneje - kazala je Vesna Milanović u emisiji, na šta joj je Marina odmah odgovorila: 

- Katastrofa! Pas mi je u depresiiji, jako je patio dok sam bila na turneji i što me nije bilo. Mnogo je tužan. Kod mojih roditelja je ali je vezan za mene.

ATAImages/Antonio Ahel
Marina Visković

 

Podsetimo, pevačica Marina Visković se pre nekoliko dana pojavila na snimanju emisije „Zvezde Granda Specijal“ bez trunke šminke, čime je pokazala da nema problema da pokaže kako zapravo izgleda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike