Ovako su izgledala Kodićeva druženja sa Šaulićem, Gagom Nikolićem: Upoznao sam i Muhameda Alija!

19.11.2023

22:05

0

Harmonikaš se prisetio raznih detalja iz prošlosti

Ovako su izgledala Kodićeva druženja sa Šaulićem, Gagom Nikolićem: Upoznao sam i Muhameda Alija!
Mirko Kodić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mirko Kodić prisetio se minulih dana koje je bio proveo sa sada pokojnim Šabanom Šaulićem, Draganom Nikolićem... Svojevremeno, otkrio je takođe u jednoj emisiji, bio je u prilici da upozna i Muhameda Alija.

Među prijateljima ima raznih ljudi - od sportista, preko političara, do šnajdera, a kako harmonikaš naglašava, porocima se nikada nije odao.

„Mi sedimo, a glumice prolaze!"

- Moje društvo su bili Šaban Šaulić i Dragan Nikolić. Tu gde je naše društvo, tu nije mogao svako da sedi. Tu se onda otvara flaša viskija i koka-kole. Tu su prolazile glumice obično, verovatno bi negde i sele, ali on je bio kralj. Slušao sam njegove reči, tada sam bio mlad. Ali mene su tako mladog to društvo velikih umetnika prihvaliti kao čoveka i jednog seljačića - objašnjavao je on u emisiji „Pusti brigu", pa je dodao:

Mirko Kodić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Verovatno su u meni videli jednog dobrog čoveka i prihvatili me u svoje društvo. Jako je teško da neko nekoga prihvati u svoje društvo - smatra on, te nastavlja o tome kako mu je život bio baš buran.

- Upoznao sam Muhameda Alija u „Interkontinentalu". Govorim malo i engleski. Glupo bi bilo da putujem 45 godina po svetu, a da ne znam ni jednu stranu reč. Imam mnogo prijatelja među sportistima, političarima, kriminalcima, šnajderima... Moj je život buran, ali se nikada nisam odao porocima - zaključio je harmonikaš.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike