Ovako izgleda žena Radiše Uroševića! Hit reakcija pevača s upoznavanja: Kad me je drug čuo šta sam rekao, skočio je i počeo da viče na mene!

19.11.2023

00:10

0

Ime joj je Milanka i ne voli da se preterano eksponira

Ovako izgleda žena Radiše Uroševića! Hit reakcija pevača s upoznavanja: Kad me je drug čuo šta sam rekao, skočio je i počeo da viče na mene!
Radiša Urošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Radiša Urošević je dugogodišnju suprugu Milanku upoznao preko prijatelja, a kako se našalio da „i nije nešto posebno", umalo je nagrabusio. Ona, za razliku od pevača, ne voli preterano da se eksponira - prvi put pred kamerama pojavila se tek nedavno u jednoj emisiji i govorila je o njihovoj ljubavi.

„Nikada se nismo posvađali!"

Radiša Urošević, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Kada sam je video, rekao sam da nije nešto naročito. Prijatelj je skočio na mene i počeo da viče, a ja sam rekao da se šalim - pamti i danas Urošević, pa dodaje:

- Za tih pedeset godina se nikada nismo posvađali, ja ne umem da se svađam – istakao je Radiša, piše „Grand onlajn", govoreći o Milanki koja je s njim stupila u brak kada joj je bilo svega devetnaest.

Deca i unuci su paru najveća radost.

Supruga Radiše Uroševića, Milanka / RTS printscreen
 

- Mi smo se zavoleli i upoznavali još više kroz naš brak, kroz decu i naš život. Dogurali smo do zlatne svadbe koju ćemo proslaviti ove godine – kazala je ona u emisiji „Na večeri kod", pa je potom otkrila i čime ju je Radiša osvojio.

- Padam na njegov glas, više nego na pesme. On tako peva iz duše - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike