Pevačica optužila poznatog repera za silovanje i seksualnu eksploataciju: Iznela jezive tvrdnje i zapretila da će objaviti knjigu

17.11.2023

13:38

0

Nije joj dao mira ni nakon raskida

Pevačica optužila poznatog repera za silovanje i seksualnu eksploataciju: Iznela jezive tvrdnje i zapretila da će objaviti knjigu
Copyright Profimedia

Reper Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi optužen je za silovanje, fizičko nasilje i seksualnu eksploataciju nad svojom bivšom devojkom, takođe pevačicom, Kasandrom Venturom Kesi. 

Ona je u svojoj tužbi iznela da je deset godina trpela zlostavljanje od strane repera, što je on i njegov pravni tim oštro demantovao. 

Vezu su započeli 2005, kada je ona ima 19, a on 37 godina. Kako je iznela, fizičko nasilje je otpočelo odmah, a ona je dugo skupljala snagu da o ovome progovori. 

Profimedia
 

- Posle mnogo godina u tišini i tami, konačno sam spremna da podelim moju priču - izjavila je ona u četvrtak.

Zbog konstantnog udaranja, telo joj je sve vreme veze bilo u modricama, a osim toga, iznela je i da je on kriv za njenu zavisnost od droge i alkohola. 

Jedan od najšokantnijih delova tužbe jeste da ju je primoravao na seksualne odnose sa više muškaraca što je i snimao. 

Advokat poznatog repera istakao je da je Kesi tražila 30 miliona dolara odštete ili će objaviti knjigu u kojoj će govori o njihovoj vezi i time uticati da se stvori negativan publicitet ovog repera.

- Odbili smo njen zahtev jer je očigledno da nas ucenjuje - rekao je on.

Profimedia
 

S druge strane, advokatski tim pevačice tvrdi da joj je Pi Didi ponudio milione kako bi je ućutkao, ali da je ona to odbila kako bi pružila podršku ženama koje trpe nasilje.

- Odbila ga je, jer je odlučila da da glas svim ženama koje pate u tišini - rekli su oni. 

Ni nakon raskida joj nije dao mira, te joj je zapretio da će podmenuti bombu pod auto repera Kida Kudija, na kog je bio ljubomoran. Navodno mu je bilo bitno da bude siguran da Kesi u tom trenutku nije u kolima i zaista se njena izjava poklapa sa događajem koji je usledio - automobil Kida Kudija "otišao je u vazduh" ispred njegove kuće, prenosi BBC.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike