Godinama živi u Londonu i ne eksponira se: Ovo je prvi muž Verice Rakočevć i otac Elene Karaman (FOTO)

17.11.2023

12:00

0

Nakon njega udavala se još dva puta

Godinama živi u Londonu i ne eksponira se: Ovo je prvi muž Verice Rakočevć i otac Elene Karaman (FOTO)
Verica Rakočević - Copyright ATAImages/ A.A.

Poznata modna dizajnerka Verica Rakočević iza sebe ima tri braka iz kojih je dobila troje dece. Njena nastarija naslednica, Elena Karaman krenula je majčinim stopama, te se i ona bavi dizajnom. 

Poznato je i da su veoma bliske, kao i da slobodno vreme često provode zajedno. Ipak, njen otac ne voli medijsko eksponiranje. 

Naime, Verica je Elenu dobila u braku sa Boranom Karamanom, bivši stjuardom, koji je već duži niz godina na čelu jedne kompanije u Londonu, prenosi Blic. 

 

 

- Život nam je podvojen između Beograda i Londona gde mi živi otac, a ja pored našeg imam i englesko državljanstvo – rekla je svojevremeno Elena u intervjuu za Story.

Nakon braka sa njim, Verica se udala za Zorana Rakočevića, čije prezime i danas nosi. Sa njim je dobila još dva naslednika, sina Miodraga i ćerku Milenu koja dugo živi u Americi. 

Podsetimo, treći brak je sklopila sa Veljko Kuzmančevićem, a iako im mnogi zbog velike razlike u godinama nisu davala dobre prognoze, njih dvoje su nedavno proslavili deceniju bračnog života. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike