Elena Karaman pazarila novu nekretninu! Svi nagađaju gde ju je kupila, a ona povela sinove kao podršku: Novo poglavlje počinje (FOTO)

23.06.2023

10:54

0

Dizajnerka je pokazala čak i nove komšije, koji su očigledno radosni što će živeti blizu nje

Elena Karaman pazarila novu nekretninu! Svi nagađaju gde ju je kupila, a ona povela sinove kao podršku: Novo poglavlje počinje (FOTO)
Elena Karaman - Copyright Instagram screenshot / elenakaraman.essenceofliving

Elena Karaman je rešila da sebe počasti novom nekretninom, čime se pohvalila na svom nalogu na Instagramu. 

Ona je otkrila da je na potpisivanje ugovora i primopredaju ključeva povela svu trojicu sinova - Matiju, Simona i Luku, a tu je bio i pas da im pravi društvo.

Njih četvoro su bili na putu ka notaru, gde je potpisala ugovor, a onda i pokazala ljude od kojih je kupila kuću, a koji očigledno žive blizu nje, s obzirom na to da se pohvalila da su joj oni i nove komšije. 

Kako je otkrila, sa njom na ovom "putu" bio je i njen partner Dušan Reljin.

- Imam podršku od mojih voljenih sinova, Luke, Simona i Mateje. Hvala ti, Dušane, što me podržavaš na ovom putu i što si uhvatio ovaj momenat sreće - napisala je Elena, pa poručila:

- Novo poglavlje počinje. 

Instagram screenshot / elenakaraman.essenceofliving
Elena Karaman

Inače, Elena u svojim storijima nije otkrila gde je tačno pazarila novu nekretninu, a kako se piše u domaćim medijima, njen izbor bi mogao biti Italija ili Francuska. Sudeći po tome kako je napisala reč "notar", u jednoj od objava, moguće je da je njen izbor upravo Francuska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike