Ništa ne radim, samo spavam i odmaram: Slađa Alegro priznala kod koga se najbolje odmori, a njen odgovor iznenadiće mnoge žene u Srbiji

12.11.2023

22:53

0

Ponekada pomisli na penziju

Ništa ne radim, samo spavam i odmaram: Slađa Alegro priznala kod koga se najbolje odmori, a njen odgovor iznenadiće mnoge žene u Srbiji
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Slađa Alegro i njen suprug Zoran žive miran i povučen porodični život. Za njih se nikada nisu vezivali skandali, iako je ona godinama među najpopularnijim i redovno nastupa u najprestižnijim lokalima. 

Kako kaže, posao je zamara, a najviše voli da odmara kod svekrve koja je veoma ceni.

- Stalno mi negde zujimo, volimo da odemo kod babe u Foču, ja se tamo najviše odmorimo, ali i svekrva me baš pazi. Ništa ne radim, samo spavam i odmaram, pravo odmaranje.

Iako veoma voli svoj posao, ponekada pomisli na penziju. 

Sharan Concept/Blagoje Kešelj
 

- Ponekad se šalim i kažem kada će ta penzija, ali ne čekam jedva, to kažem samo kada sam umorna - našalila se Slađa nedavno za "Grand".

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula na brojne negativne komentare kojima su njene koleginice izložene, te istakla da mnogima smeta tuđa sreća. 

- To su uglavnom, ja mislim, sujetne, zle žene koje su iza kamere negde prljave, nesrećne, muževi ih varaju i žele da ti izvade oko zato što si ti srećan i zadovoljan. Divan je vid reklame, ali može bez toga - kaže pevačica za Prvu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike