Marina Tadić oštro o starletama: One su sumnjivog morala, prezentuju deci da je okej da izgledaš kao prostitutka

11.11.2023

18:26

0

Pevačicu veoma iritira što mlade devojke sve češće odlaze "pod nož"

Marina Tadić oštro o starletama: One su sumnjivog morala, prezentuju deci da je okej da izgledaš kao prostitutka
Marina Tadić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnoge pevačice se često žale na brojne kritike i uvrede na račun njihovog izgleda. Jedna od njih je i Slađa Alegro, koja nije drastično menjala svoj izgled sa početka karijere, ali uprkos tome trpi svakodnevne kritike. 

Ono što je posebno nervira jeste da negativni komentari najčešće dolaze od pripadnica lepšeg pola.

Damir Dervišagić
 

- Ja sam se doterala da budem lepa mom mužu? Ne, nego drugim ženama! Da one posle kažu "Vidi kakva je", ali sa druge strane one opet kažu obavezno "Što si to uradila? To ti nije trebalo! Što si se ofarbala? To ti je grozno!". Ništa neće da pohvale, to nema šanse. Ali zašto? Čim ti kaže da su ti grudi velike i grozne znači da ih ona želi il' da crkne - rekla je Slađa. 

U Grandovoj emisiji tema se povela o današnjim standardima lepote, a Marina Tadić otvoreno je govorila o tome šta joj posebno smeta u današnje vreme.

- Ja nemam ništa protiv žena koje sebe neguju, ja imam protiv toga što su žene koje ne bi trebale da budu na sceni, u raznim rijalitijima, po raznim emisijama, žene sa ulice, žene koje su sumnjivog morala, neću da govorim starlete i da ulepšavam! One prezentuju deci da je okej da izgledaš kao prostitutka. To nije okej. Na svakom kanalu, u svim medijima, na društvenim mrežama je 90 posto tih žena - istakla je revoltirana pevačica, pa dodala:

ATAImages/ Mateja Stanisavljević
 

- Deca danas od 15 godina traže roditeljima za rođendan da urade grudi, usne i nov nos! - dodala je Marina.

Pošto se pevačica vidno uznemirila, kolega Adil Maksutović više puta ju je kroz šalu zamolio da se smiri. 

- Treba da se negujete i proživite to što ste devojčice, ima vremena kad ćete biti žene. Nemoj da govorimo deci da je to ponašanje u redu, da sa 20 godina kažu da će da se udaju za nekoj jadnog i mučenog fudbalera koji trči za loptom i troši taj novac. I ona sa 25 godina opet nije srećna! Radite na obrazovanju i putovanjima! Previše smo ćutali! - nastavila je Tadićeva, prenosi Grand.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike