Darko Filipović ne želi da čuje za bivšu ženu: To je za mene završena priča, otvoren sam za nove ljubavi

12.11.2023

15:08

0

Ne može da joj pređe preko preljube

Darko Filipović ne želi da čuje za bivšu ženu: To je za mene završena priča, otvoren sam za nove ljubavi
Darko Filipović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Darko Filipović se nedavno vratio iz Nemačke, gde je nastupao na jednom privatnom veselju. Kako kaže, najteži deo posla mu je nespavanje, te i posle dugog niza godina bavljenja ovim poslom ima probleme sa umorom.

- Ja sam sad najumorniji, dva dana nisam spavao, tačnije samo pet i po sati. To je jako teško, ja kad ne spavam ne mogu ni da pevam. Pevao sam na proslavi 18. rođendana, bilo je stvarno fenomenalno. To su divni ljudi kod kojih pevam nekoliko puta već, proveli smo se ludo, žao mi je što nisam mogao da ostanem duže, morao sam da se vratim zbog obaveza. Bude i bakšiša, nekad manje, nekad više - rekao je Darko za "Blic", pa prokomentarisao uspeh koleginice Aleksandre Prijović, te istakao da ga ne čudi.

G.G./ATAImages
 

- Aleksandra je meni top, ja sam nju spazio još kada je objavljivala klipove na Instagramu ili na jutjubu, znao sam da se u njoj krije potencijal - rekao je on.

Letos se proširila vest da se Darko razvodi nakon 12 godina braka sa suprugom Jasminom. Vidno je razočaran u nju nakon saznanja da ga je varala sa njegovim drugom, te je sada u potrazi za novom ljubavi. 

- Muzika mi nije lek, nemam šta da kažem niti želim da pričam o privatnom životu, to je za mene završena priča idemo dalje. Možda sam otvoren za nove ljubavi - dodao je on.

 

Podsetimo, u jeku skandala Jasmina je istakla da su u kontaktu zbog ćerke, kao i da nju medijska eksponiranost ne zanima. Možda je Darka najviše zabolela njena rečenica "bolje dobar razvod, nego loš brak", te je prokomentarisao: 

- Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara - rekao je Darko, pa nastavio:

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike