Darka žena varala sa prijateljem, a posle razvoda nestao? Komšije i kolege progovorile o Filipoviću u jeku afere o preljubi

28.06.2023

09:17

0

Nisu ga videli pola godine

Darka žena varala sa prijateljem, a posle razvoda nestao? Komšije i kolege progovorile o Filipoviću u jeku afere o preljubi
Darko Filipović i Jasmina Gmitrović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Vest da se pevač Darko Filipović razveo od supruge Jasmine Gmitrović nedavno je odjeknula kao bomba, a njegovo priznanje da ga je varala sa najboljim drugom zateklo je čitavu javnost.

Darko se proslavio u prvoj sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", pre nepunih 20 godina, a u poslednje vreme se nije često pojavljivao u javnosti.

Sada su se oglasile pevačeve komšije, koje ističu da ne viđaju pevača od kada je njegova žena pre šest meseci sa detetom napustila porodični dom.

Instagram printscreen/jassfilipovic
Jasmina i Darko Filipović

Kažu da vreme uglavnom provodi u svom stanu u Grčkoj, a u Beograd dolazi tek povremeno iz poslovnih razloga.

U ovom kraju žive i njegove kolege, Milan Dinčić Dinča, Sale Tropiko, Nemanja Stevanović, ali i Pavle Dejanić koji je ovom prilikom progovorio o komšijskim odnosima sa Filipovićem.

- Darko je divan komšija i divan kolega, ali moram da priznam da ga jako dugo nisam video, jedno pet šest meseci. Sve najlepše mogu o njemu da kažem, a i radili smo zajedno - rekao je Pavle, prenosi Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Pavle Dejanić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike