Žika Jakšić o razvodu od Dajane Paunović: Ja sam odlučio da se razvedem, prestao sam dobro da se osećam

11.11.2023

21:03

0

Uskoro bi mogao da uplovi u treći brak

Žika Jakšić o razvodu od Dajane Paunović: Ja sam odlučio da se razvedem, prestao sam dobro da se osećam
Žika Jakšić i Dajana Paunović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Žika Jakšić od skoro je u vezi sa Tijanom Mijailović, bivšom suprug fudbalera Crvene Zvezde, Nikole Mijailovića.

Dugo se spekuliše da će se Žika i Tijana venčati, a njemu bi ovo bio treći brak. Sa prvom suprugom se u tajnosti razveo jer ona nije javna ličnost, ali su mediji propratili razvod od 24 godine mlađe Dajane Paunović. 

Naime, tada su mnogi mislili da ga je Dajana ostavila zbog velike razlike u godinama, ali je Žika sada objasnio da je on taj koji je zatražio razvod. 

ATAImages/ A.A.
 

- Oba puta sam ja odlučio da želim razvod. Nije bilo lako doneti tu odluku, niti se ona donosi u afektu. Čovek mora da se najpre bori da sačuva brak, ali kada vidi da ne može, treba preseći. I potruditi se da šteta bude što manja. Kada sam prestao dobro da se osećam u brakovima, izlazio sam iz njih - rekao je Žika i dodao:

- Ne bih želeo da zvučim kao da se pravdam, ali tako je stvarno bilo najbolje za sve. Ako je za neku utehu, sa obe bivše žene sam u super odnosima, sve smo prevazišli na civilizovan način - rekao je Žika, prenosi Blic. 

Inače, iz oba braka ima sinove, Andriju i Dušana. Između njih je velika razlika, te je Dušan školskog uzrasta, dok je Andrija uspešan poslovni čovek u Nemačkoj. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike