Ovo je nova devojka Žike Jakšića! Bila je u braku s fudbalerom, imaju i sina, a on je bio u sukobu sa zakonom (FOTO)

14.06.2022

18:03

0

Od voditelja je mlađa dve decenije i zaljubljeni su do ušiju

Ovo je nova devojka Žike Jakšića! Bila je u braku s fudbalerom, imaju i sina, a on je bio u sukobu sa zakonom (FOTO)
Žika Jakšić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Posle brojnih spekulacija o ljubavnom životu Žike Jakšića, te fotografije koja je isplivala s jedne privatne proslave, a na kojoj se vidi kako uživa pored mlade plavuše, prema najnovijim napisima - voditelj je opčinjen dve decenije mlađom Tijanom koja nije javna ličnost, niti to želi da bude.

Žika Jakšić Instagram printscreen/djanimusic
 

Prethodno je, inače, bila u braku s nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Mijailovićem, s kojim je dobila i sina, prenosi „Blic". Sa Žikom, prema daljim navodima, gradi jak odnos već poslednjih šest meseci. Na Instagramu je potpisana kao „The mother of dragon", a u opisu profila stoji da se bavi ekologijom, menadžmentom, kao i da je članica UNESCO-a.

- Žika se opasno zaljubio, ona nije javna ličnost i uopšte ne želi da se povlači po tabloidima. S obzirom na to da radi ozbiljan posao, takva vrsta marketinga joj ne treba... Od pre šest meseci sve više su počeli da se sreću i izlaze zajedno i desile su se „varnice“. Žika je bio taj koji je morao nešto više da se potrudi... Ma, nova ljubav ga je baš dovela u red, često se sa njim šalimo kako ne sme da mrdne od devojke - ispričao je izvor za „Hello", koji piše i kako je Tijana iz Kraljeva.

Bivši muž

Njen bivši suprug Nikola Mijailović je pre oko šest godina bio priveden pod sumnjom da je počinio krivično delo građenje bez građevinske dozvole i to zbog izgradnje akva-parka na Adi Ciganliji. Njemu je tada, navodi se dalje, bio određen pritvor do 30 dana zbog sumnje na nelegalnu gradnju, a nakon godinu dana je i oslobođen svih optužbi.

Nikola Mijailović MN Press
 

Po nalazu Apelacionog suda nije dokazano da Mijailović imao svojstvo lica koje može biti učinilac krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, a koje mu je stavljeno na teret.

Nikola Mijailović MN Press
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike