Dušica Jakovljević detaljno o odlasku s „Pinka"! Došlo je do prekretnice, a poziv koji sam dobila se ne odbija (VIDEO)

07.11.2023

21:50

0

Naglašava kako se nikad bolje nije osećala, pojavivši se prvi put na jednom prestoničkom događaju po odlasku iz ružičaste kuće

Dušica Jakovljević detaljno o odlasku s „Pinka"! Došlo je do prekretnice, a poziv koji sam dobila se ne odbija (VIDEO)
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Oko Dušice Jakovljević podigla se ogromna prašina pošto se pročulo kako je posle 10 godina rada na „Pinku" rešila da da otkaz i ode iz svoje ružičaste u „Hajpovu" kuću. Pojavivši se večeras na jednom prestoničkom događaju, voditeljka je blistala u crvenoj haljini koja je otkrivala njena ramena i sa scetlucavim detaljima.

Sa predstavnicima sedme sile, među kojima je bila i ekipa 24sedam, detaljno je porazgovarala o ovoj svojoj odluci koju je, kako je naglasila, donela sama i uz veliku podršku porodice.

Dušica Jakovljević, Printscreen 24sedam TV
 

Dobila je, kako kaže, poziv i ponudu kakva se ne odbija i veoma se raduje svemu što joj tek dolazi. Unazad se, kako je rekla, ne osvrće.

- Došlo je prekretnice u mom životu i to je sasvim okej. Odluka je bila moja, znate i sami da do razvoda braka nikad ne dođe kad su oboje srećni, iako ja ne mogu da kažem da sam bila nesrećna. Bilo je tu nekih faktora koji su tinjali neko vreme i onda sam dobila ponudu koja se ne odbija - rekla je Dušica, pa nastavila o odnosima sa čelnicima „Pinka":

„Došlo je do prezasićenja..."

Dušica Jakovljević, 24sedam/M.G.
 

- Što se mene tiče u sjajnim smo odnosima. Zahvalila sam se za 10 lepih godina i saopštila da je vreme da odem. Tolike godine sam sa njima radila, ne mogu ništa loše da kažem, ali profesionalno je došlo do prezasićenja i želim da iskoristim sve svoje potencijale - kazala je, između ostalog, ona, što vas još detaljnije čeka na snimku koji sledi.

Sa druge strane, povratak Milana Miloševića u „Pinkovo" jato lepo je pozdravila, ali nije želela da ulazi preterano u čitavu priču.

Milan Milošević, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Uvek sam svakoga ko dolazi na televiziju dočekivala i tako dalje. Tako da ne bih komentarisala uopšte... - kratka je bila Jakovljevićeva, koja je na pitanje da se nisu možda njih dvoje privatno čuli akonto svega odgovorila odrično.

Šta će joj najviše nedostajati, čemu se posebno raduje, da li ju je nešto možda razočaralo, kao i šta misli o novim čelnicima - saznajte u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike