Potpuna transformacija: Pogledajte kako je Dušica Jakovljević izgledala pre silnih intervencija (FOTO)

06.11.2023

09:29

0

Zahvaljujući ovim promenama stvorila je veće samopouzdanje

Potpuna transformacija: Pogledajte kako je Dušica Jakovljević izgledala pre silnih intervencija (FOTO)
Dušica Jakovljević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Dušica Jakovljević juče je šokirala javnost iznenadnim otkazom na TV Pink, gde je stekla veliku popularnost vodeći rijaliti formate. 

Od početka svoje karijere Dušica je imala prepoznatljivu kratku plavu kosu, ali su se druge stvari na njenom licu menjale. Za razliku od brojnih javnih ličnosti, Dušica ne krije šta je sve radila na sebi i koliko joj je to pomoglo.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja se sa svojim licem, telom, podbradkom, nosem poigravam! Ja to mogu! Radila sam podbradak, nos, radila sam ruke! Ja to radim zbog sebe, jer to želim i to mi odgovara! Imam 43 godine, dvoje dece. Imam karijeru od 25 godine! Sada sam odlučila da radim na sebi jer imam mogućnosti to da odradim - rekla je voditeljka u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković.

Nedavno je isplivala jedna fotografija, koja svedoči velikoj trasformaciji koju je Dušica doživela u toku poslednjih godina. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

- Moj život je stvarno jedan film! Kada pogledma unazad, sve što se događalo, kroz mnoge situacije sam prošla bez prihoterapeuta, ali sam ih posle preživljavala... ali kao neke epizode! Sada kad se osvrnem na sve to, mislim da je to jedan pun i kvalitetan život, a tek mi je 43 - rekla je ona, pa dodala:

- Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom. Ako će neko reći da sam izoperisana, pa neka sam. Ne bih mogla da radim na televiziji da nisam zadovoljavala određene kriterijume - priznala je jednom prilikom Jakovljevićeva za medije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike