Ana Radulović prilično je iznenađena Dušičinim odlaskom iz „Pinkovog" jata: Evo i šta kaže o navodnom povratku Milana Miloševića!

06.11.2023

17:45

0

Jakovljevićevu, koju izuzetno poštuje, ne zna ko bi mogao da zameni

Ana Radulović prilično je iznenađena Dušičinim odlaskom iz „Pinkovog" jata: Evo i šta kaže o navodnom povratku Milana Miloševića!
Ana Radulović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Posle čitave decenije tamo, Dušica Jakovljević rešila je da napusti ružičastu televiziju, a taj njen potez prokomentarisala je za jedne medije i njena doskora koleginica Ana Radulović, s kojom je sarađivala u najnovijem rijaliti projektu, „Eliti".

- Radila sam i petak i subotu, kao i juče. Nisam stigla ništa ni da vidim, ni da se čujem sa Dušicom, a ni da spavam i jedem. Kad budem znala detalj više, prokomentarisaću. Mi se privatno ne družimo, Dušica i ja. Koleginice smo samo. U svakom slučaju sam se iznenadila - istakla je ona, pa dodala:

„Ne znam otkud sad odjednom ovako..."

Dušica Jakovljević, ATAImages/M. M.
 

- Da li je dala ili dobila otkaz, ne ulazim u to. Dušica se uvek zahvaljivala „Pinku" da je najbolja televizija, ne znam otkud sad odjednom ovako. Nezahvalno je da bilo šta prokomentarišem - kazala je ona, pa je na pitanje ko bi mogao da je zameni odgovorila:

- Ne znam ni to. Sinoć sam radila na njenom mestu. Volim da uđem u Belu kuću, volim i studijski deo. Ukoliko ja budem radila, rado ću prihvatiti taj posao. Ukoliko bude došao i neko drugi, poželeću mu sreću. Nezhvalano je i da prokomentarišem da li će se Milan Milošević vratiti, jer se sve brzo desilo. Produkcija će na kraju napraviti najbolji potez - zaključila je ona.

Podsetimo, Dušica Jakovljević je, kako prenose mediji, dala otkaz na televiziji „Pink" gde je godinama radila. Ona će, kako se navodi, preći na televiziju „Hype", gde će raditi kao voditelj, ali i član produkcije. U kratkom oglašavanju akonto svega, medijima je naglasila kako će „pričati pošto za to dođe vreme", a onda je, prema daljim napisima, otputovala za Berlin.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike