Željko Mitrović poklonio Jovani Jeremić automobil od 30.000 evra, a dao joj je i povišicu: Evo kako će ona morati da mu se oduži!

10.11.2023

12:11

0

Rešio je da je nagradi zbog toga što dobro obavlja posao

Željko Mitrović poklonio Jovani Jeremić automobil od 30.000 evra, a dao joj je i povišicu: Evo kako će ona morati da mu se oduži!
Jovana Jeremić, Željko Mitrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jovana Jeremić je pre dve godine prešla na televiziju Pink, gde je počela da vodi vikendom jutarnji program, a sada je dobila i unapređenje od vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

Kako se navodi, ona će od sada jutarnji program raditi i petkom, a za to je dobila značajno povećanje plate, ali i poklon - automobil u vrednosti od 30.000 evra, navodi Republika.

Jovana voli da se hvali time da obara sve rekorde gledanosti, pa nije ni čudno što je čelnik TV Pink rešio da joj da još više odgovornosti, koje će ona sigurno opravdati. 

ATAImages/Antonio Ahel
Jovana Jeremić

Podsetimo, Jovana je nedavno na svom nalogu na Instagramu objavila video na kom se vidi da u njenom domu stoji slika na kojoj su uramljeni Milica i Željko Mitrović.

- Verujem sebi, ne zato što sam uvek donosila ispravne odluke, već što sam preživela pogrešne - poručila je ona uz objavu.

Inače, Jeremićeva je jednom prilikom rekla da joj je Mitrović promenio život.

- Ti si meni poklonio cveće, ja želim tebi nešto da poklonim. Život si mi promenio iz korena, imam tremu kad je Željko u pitanju, jer mi je stvarno autoritet. Želim da ti pokloim ovog kralja, ja sam ga tražila u ormanu. Ovo je za tebe, jer si ti taj kralj u svakom smisli. Neka ovaj intervju bude tradicionalan. Ovo je bila prva godina, neka bude još 20 - pričala je Jovana u jutarnjem programu.

ATAImages/Antonio Ahel
Željko Mitrović

Inače, Srđan Predojević se nedavno vratio kao voditelj jutarnjeg programa na Pinku, a njegov dan kada je vodio ovu emisiju je bio petak. Zato se sada postavlja pitanje da li to znači da on više neće imati ovaj dan kao radni u jutarnjem ili će možda Jovana i on biti novi voditeljski par.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike