"Ja sam buduća zvezda u Kini, na kineskom ću raditi intervju sa Si Đinpingom"! Jovana Jeremić otkrila: U sebi imam otrov, lečiću licemere

25.10.2023

20:43

0

Voditeljka je na proslavi svog rođendana priznala šta se menja u njenom životu i kakve planove ima

"Ja sam buduća zvezda u Kini, na kineskom ću raditi intervju sa Si Đinpingom"! Jovana Jeremić otkrila: U sebi imam otrov, lečiću licemere
Jovana Jeremić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić večeras proslavlja 33. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde se pojavila u veoma provokativnom izdanju. 

Pošto je stala pred domaće medije, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a Jovana je tada otkrila šta joj je cilj da uradi do sledećeg rođendana.

- Od ove godine sam zlatna zmija. Ponavlja se moj natalni horoskop koji je bio kao kada sam se rodila. Moj otrov će u ovoj godini služiti da sistemski leči naše društvo od najvećih pošasti od kojih mi Srbi bolujemo - licemerstvo, dvostruki moral i lažno predstavljanje. Licemeri biraju dozu i oni će odrediti da li će tečnost koju ja proizvodim biti otrov ili lek - rekla je Jovana, pa nastavila:

- Planiram da i dalje budem glavni igrač na terenu, jer ko ne igra, on zviždi sa tribina, a ja nisam zviždač. Nas borce mrze gubitnici, a zapamtite da obećanja uvek daju pobednici, a izgovore gubitnici. Ovo je samo početak suverene vladavine u srpskom šoubiznisu, regionalnom.

Kako kaže, ona se od drugih razlikuje jer "ima dušu".

- Ja sam Škoprija pre svega, ali sam u podznaku Lavica. Imam i otrov, ali umem i da ližem rane kome je potrebno. Meni niko, sama. Njih sam lizala u dvadesetim, a sad u tridesetim ih slavim jer su me naučile da budem čovek, da ne izgubim čovečnost u sebi i zato jesam zvezda. Oni što se pitaju zašto nisu zvezde, to je zato što nemaju dušu. To ne možeš da kupiš, sa tim se rodiš - iskrena je voditeljka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Jeremić na proslavi svog 33. rođendana

Jovana je otkrila i šta bi volela da ostvari na ljubavnom i poslovnom planu.

- Mislim da ću pravog sresti u ovoj godini. To kažem ja, moja intuicija, ali da ne pričamo o tome, jer će ispasti da sam još i veštica. Inače, počela sam kineski da učim i rekla mi je da jako dobro učim, jer jednog dana ako se ostvari da radim intervju Si Đinpingom, volela bih da to na kineskom. Ja sam sledeća velika srpska zvezda u Kini, kinezi, spremite se! - poručila je Jovana.

Zašto je pored sebe imala zmiju sa jedne, a škorpiona sa druge strane, kao i ko joj je sve čestitao rođendan i kakve poklone voli, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike