Imam probleme sa kičmom zbog tog kviza! Sofija Rajović: Tamo sam bila ikebana, želim svoju emisiju

08.11.2023

15:54

0

Ona je otkrila i zašto je odustala od studija psihologije

Imam probleme sa kičmom zbog tog kviza! Sofija Rajović: Tamo sam bila ikebana, želim svoju emisiju
Sofija Rajović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Sofija Rajović bi volela da se vrati voditeljskom poslu, ali ne formatu kao što je bio kviz "Zlatni krug". Ona je, takođe, ispričala i da je pre glume išla na drugi fakultet.  

- Odustala sam od psihologije i upisala glumu, jer sam išla logikom da se manje uči. Ne računajući da ću ceo život da učim. Neću da kažem da bih volela da promenim karijeru, ali bih volela da se bavim terapijom – istakla je glumica.

Želi svoju emisiju

ATAImages/ Antonio Ahel
Sofija Rajović

 

- Volela bih da se vratim voditeljstvu, ali ne formatu kao što je „Zlatni krug“ jer sam tu bila ikebana koja je imala tekst ispisan. To je sve izgledalo super i jako je uticalo na moju karijeru, zahvalna sam. Imam i dalje probleme sa kičmom zbog tog kviza, jer sam stajala 12 sati na štiklama, ali ništa nije lako. Volela bih da imam neku svoju emisiju i da pričam sa mladima – kaže Sofija i dodaje da današnji ljudi jako osuđuju mlade, a zaboravljaju kako su se oni ponašali u njihovo vreme:

- Mi osuđujemo stalno neke klince, a zaboravljamo kako smo se mi ponašali u njihovo vreme i šta smo slušali. Malo je drugačije vreme. Svi se šokiraju o čemu pevaju današnja deca, a o čemu je pevao 50 cent – poručuje Rajovićeva.

Ne voli feminizam

Ona smatra da su društvene mreže napravile "haos u životima ljudi, jer su izazvali otuđenost", ali je izluđuje prisutni feminizam, koji po njenom mišljenju nije do kraja definisan.

ATAImages/Amir Hamzagić
Sofija Rajović

 

- Nisam za feminizam. U redu mi je da mi imamo prava, ali mi nije u redu da ja radim sve i da se muškarci nipodaštavaju. Konfuzno mi je sve. Ja bih jako volela da sutra budem majka koja će sedeti kod kuće, ne bih imala ništa protiv toga. Čak mi je to želja. Biti majka je ozbiljno težak posao. Devojčice su postale dečaci, a dečaci su se pogubili. Mislim da su se žene malo preterano uvukle u to i da su napravile problem, kao i da se nije rešilo to kako se zamišljalo – zaključila je glumica u emisiji „Kec na jedanaest“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike