Sofija Rajović o udaji, suprugu i životu u Kanadi: Ne bih se zauvek preselila tamo!

12.12.2022

09:48

0

Sve joj je lakše otkako je izgovorila sudbonosno „da", ali neke stvari ipak ne bi menjala

Sofija Rajović o udaji, suprugu i životu u Kanadi: Ne bih se zauvek preselila tamo!
Sofija Rajović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Sofija Rajović je kao gošća jedne emisije otvoreno progovorila o udaji, bračnom životu, ali i tome kako se snašla u Kanadi.

Takođe, ova glumica i voditeljka poslala je svim devojkama važnu poruku - da sačekaju i izgovore sudbonosno „da" tek onom pravom, jer vredi čekati.

- Mnogo je mirnije i stabilnije, mnogo je bolje otkad sam se udala. Kada se stvari nameste, tada se udajte, devojke uvek sačekajte malo, ako treba - nasmejala se Sofija u „Premijeri - Vikend specijalu", ali nije se tu i zaustavljala.

„Sve mi je u Kanadi hladno!"

- Lakše je od kada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč - objašnjava ona, pa dodaje:

- Nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - zaključila je ona.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike