Sofija Rajović se vratila u Srbiju! Za to je imala i poseban razlog: Nismo zakazali, kada je humanost u pitanju!

26.10.2023

11:05

0

Zbog ovoga je doputovala čak iz Kanade

Sofija Rajović se vratila u Srbiju! Za to je imala i poseban razlog: Nismo zakazali, kada je humanost u pitanju!
Sofija Rajović - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Sofija Rajović, glumica i voditeljka, došla je iz Kanade u Srbiju, pa se pojavila na jednoj donatorskoj večeri u vrlo elegantnom izdanju, prenose mediji. Pred televizijskim kamerama ona je ispričala i kako je svojevremeno pružila pomoć jednoj baki, pa i naglasila da smatra da kao narod nikako nismo „zakazali", kada je humanost u pitanju.

- Simpatično mi je što sam jednu baku, koja se jedva kretala na Slaviji, odvezla do kuće, a onda sam shvatila da gospođa živi maltene ulaz pored... (smeh) Tako da sam je vozila okolo, ali dobro, to mi je, eto, ostalo u sećanju. Ja sam je zaustavila i ponudila se da je vozim kući, ali se ispostavilo da smo napravili krug i vratile se na mesto gde smo bile - kazala je Sofija kroz smeh, a onda nastavila o tome kako ne misli da nam ovde manjka dobrote.

- Ne mislim to. Znam šta moje kolege rade, mislim da imamo svest, koliko god to ne izgledalo tako sa strane - izjavila je ona.

Podsetimo, Rajovićeva je nedavno i javno pričala o svom životu u Kanadi, gde je bila zbog supruga.

 

 

- Lakše je otkad sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč, nisam nikoga tamo upoznala niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim nije opcija - rekla je bila za „Premijeru".

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike