Silvia Đogani ponovo pomenula Lunu, pa ishvalila njenog bivšeg: Obožavam Slobu i Jelenu!

08.11.2023

08:43

0

Čak i kad navodno ne želi, ona i dalje uspeva da potkači rođaku

Silvia Đogani ponovo pomenula Lunu, pa ishvalila njenog bivšeg: Obožavam Slobu i Jelenu!
Luna Đogani, Silvia Đogani - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram/djoganisilvia

Odnos između Lune Đogani i njene rođake Silvije Đogani nikad nije bio na zavidnom nivou, a nedavno su pale i žestoke reči i sa jedne i sa druge strane.

Silvia je sada otkrila u kakvom je zaista odnosu sa sestrama od strica, a kako kaže, nije se nadala da će njene reči izazvati besnu Luninu reakciju.

24sedam/Ivan Mitić
Silvia Đogani

- Nemam komentar na to pitanje. Dobila sam povratnu poruku onako ne baš lepu kad sam odgovorila na pitanja novinara, tako da više ne odgovaram - odgovorila je Silvia, koja je potom pevača Slobu Radanovića i njegovu suprugu Jelenu digla u nebesa:

- Družim se sa Jelenom i Slobom, obožavam ih. Jelena je dovodila decu kod nas u vrtić - istakla je Đoganijeva u "Amidži šou".

Kao što je poznato, Sloba je svoju prvu suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom u prvoj sezoni "Zadruge". Buran ljubavni trougao obeležio je tu sezonu, a na kraju se Sloba razveo od Kije, a ni sa Lunom nije nastavio vezu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Luna Đogani

Podsetimo, nedavno je Silvia prozivala Lunu, kao što je i njena majka Slađa učinila sa Anabelom. Zbog svega izrečenog na njen račun, Luna je, tik pred porođaj, snimila video u kom je prozvala članove familije, za koje je rekla da se ne bi ni pojavili u novinama da se ne "zakače na njeno ime".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike