Silvia Đogani žestoko odgovorila na prozivke Lune Đogani: Ne spuštam se na niske vode! Evo šta je rekla o ocu Đoletu (VIDEO)

06.10.2023

08:30

0

Ona je sasvim iskreno govorila o popularnoj porodici iz koje potiče

Silvia Đogani žestoko odgovorila na prozivke Lune Đogani: Ne spuštam se na niske vode! Evo šta je rekla o ocu Đoletu  (VIDEO)
Silvia Đogani - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevačica Silvia Đogani, gradi svoju muzičku karijeru, a njeni roditelji su poznati denseri Đole Đogani i Slađa Delibašić, koji su ranije bili u braku.

U intervjuu za 24sedam, Silvia je govorila o nekim članova porodice Đogani, a prokomentarisala je i odnos sa njenim ocem, denserom Đoletom Đoganijem, koji je bio protiv smelih scena iz spota za njenu novu pesmu "Mili".

- Čuli smo se pre par dana. Njegovo mišljenje znam otkako sam krenula da se bavim pevanjem i ušla u celu priču. Ovaj spot je malo drugačiji od mojih prethodnih, znala sam kakvi komentari će biti - rekla je Silvia na početku razgovora za naš portal.

"Roditelji mi ne pomažu finasijski u karijeri"

- Nije mi tata pomagao što se tiče finansija, kada je u pitanju karijera, tu je za druge stvari ako mi nešto zatreba. Međutim, ja radim, imam svoj biznis, tako da više se ne oslanjam na roditelje u tom smislu - izjavila je Đoganijeva, koja nam je otkrila da li je nekada smirivala situaciju kada su njeni roditelji bili u konfliktu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Što se tiče njihovog razvoda, to se desio kad sam bila mala, imala sam 11 godina. Oni su sami rešavali svoje odnose, a sada kada smo mi već odrasle devojke, nema nikakvih problema - istakla je Silvia i dodala:

- Kad je moj život u pitanju, volim da popričam sa svojim ocem, pričamo o svemu, volim njegove savete, uvažim ih uvek. Sa mamom takođe, ali se viđamo svakodnevno pa nemamo toliko ozbiljnijih tema. Moja sestra, on i ja znamo satima da razgovaramo.

24sedam/Ivan Mitić
 

 

"Ne volim da nas spajaju sa ostatkom familje"

Mediji često izveštavaju o ponekada zategnutim odnosima između uže i šire porodice Đogani. Kada su u pitanju svađe među njima, Silvia je kao iz topa odgovorila:

- Ko se svađa?! Ja ne znam za to. Mislim da su to predrasude u medijima. Ne volim da nas spajaju sa ostatkom naše familije. Mi gradimo karijeru na kvalitetu, na nekim našim vrednostima. Što se čarkica tiče, mi se u našoj porodici svi slažemo fenomenalno - rekla je Silvia.

Đoganijeva je upitana da li misli na rijaliti u kojima su brojni članovi familije učestvovali.

- Ne znam, ne pratim, ali ovako kako čujem, to nije neki način na koji bih ja gradila karijeru, to je najlakše. Ako neko ide težim putem, dolaze neki plodovii rada kasnije - odgovorila je ona.

"Nisam znala da se Luna porodila"

Silvia je bila šokirana kad smo joj rekli da se njena rođaka Luna Đogani porodila i dobila ćerkicu, jer kaže da tu informaciju nije znala. Zatim je pokazala oduševljenje:

- Nisam znala. Ozbiljno? Divno, divno, jako lepe vesti. Što se tiče Lune, viđale smo se ranije, ali sada nemamo kontakt.

Luna je nedavno, pred porođaj snimala lajv na Instagramu u kojem se besno obratila svojoj familiji, a Silvia je dala svoj komentar povodom ovoga:

- Slalo mi je dosta ljudi, videla sam to. Ne mogu da izbegnem tvoje pitanje ako me pitaš. Ako ja sa tom osobom nisam u konfliktu i nismo u lošim odnosima, zašto bih govorila da nemam komentar, dala je neke opcije šta da kažemo mi. Apsoultno ću da odgovorim onako kako jeste, nikada ništa ružno nisam rekla. Nisam se spuštala na niske vode, što bi se reklo. Šta kome smeta, neka se slobodno izrazi. Da sam u nekom ratu sa nekim, rekla bih: "Nemam komentar". Zaista ne razumem zašto ljudi imaju potrebu da snimaju neke lajvove, storije, mislim da stvarno nema smisla.

ATAImages/Antonio Ahel
 

 

 Silvia Đogani nam je govorila i o biznisu koji je pokrenula njena majka, a sve pogledajte u video-snimcima u okviru teksta.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike